måndag 28 september 2009

Socialdemokraternas ungdomsförbund (SSU) och nazismen

Den senaste tiden har SSU, alltså Socialdemokraternas ungdomsförbund, för vilken gång i ordningen lagt ner mycket energi och möda för att sprida lögner och mutskastning emot Sverigedemokraterna, bl a har de antytt att SD är ett nazistiskt parti.

Det är alltså väldigt illa ställt med intelligensenkvoten, alltså IQ:t, hos de flesta av detta förbunds företrädare.

För någon vecka sedan satt en av deras ledare, vid namn Johan Büser, i SVT-programmet Debatt, som den gången handlade om huruvida Sverigedemokraterna ska behandlas likadant som alla andra demokratiska partier, och viftade med en DVD-film som handlade om Adolf Hitler.

Var detta möjligtvis ett indirekt sätt av honom att hylla Hitler på, utan att denna hyllning uppmärksammades av massmedia? Debatten handlade ju om Sverigedemokraterna, inte om Hitler.

Ett annat exempel på ett intressant budskap, med tanke på att Socialdemokraterna påstår sig vara ett parti som värnar om demokratin och alla människors lika värde, skedde någon gång under 2008 då en SSU-ombudsman hängde ut centerpartisten Fredrick Federley som ”nazist” på sin blogg i samband med en debatt.

Själv påstod SSU-ombudsmannen att Israel är en ”nazistisk regim”.

Får ni detta att gå ihop? Jag gör det inte i alla fall.

Det hela finns att läsa om på http://federley.blogspot.com/2008/04/ssuare-utmlar-mig-som-hitler.html

Att SSU och stora delar av Socialdemokraterna är starkt antisemitiska gör knappast saken bättre för dem.

Allt detta sätter alltså denna politiska och, enligt eget påstående "demokratiska", organisation i ett starkt antidemokratiskt ljus.

En annan mindre lyckad sak begick den socialdemokratiska politikern Anna Margareta Sjödin, född den 22:a april 1976. Hon var ordförande i Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund (SSU) under tiden 3 augusti 2005 – 16 december 2006.

Hon var högsta hönset i SSU och åkte ut ur förbundet efter bataljen på Crazy Horse den 29 januari 2006 och enligt det efterföljande åtal dömdes hon att betala skadestånd om 5 500 kronor till ordningsvakten för sveda och värk, plus att ha kallad honom ”jävla svartskalle”.

Ett annat exempel på hur SSU bete'r sig är följande:

Under den s k "bajsskandalen” år 2007 smetade medlemmar ur SSU ner ett helt hotellrum med mänsklig avföring.

Vart fick de tag i det förresten? Bajsade de ut det själva? Ja, man undrar ju.

Detta är i alla fall ytterligare ett bevis på den helt "fantastiska" nivån i SSU.

Så här sade en av de personer som efteråt fick se rummet, (citatet är hämtat ifrån http://www.nyhetskanalen.se/):
"-Det fanns avföring på mattan, dörren till toaletten, på ytterdörren, stolen och väggen."

Jag ska också nämna ytterligare en sak som kraftigt utmärker SSU:s märkliga inställning till hur man bete'r sig i den vuxna världen.

Men visst sjutton, de är ju inte vuxna, snarare förväxta snorbarn som ännu inte har sugit sönder brösten på sina mammor i den desperata jakten på modersmjölk.

Men men, ett inkokt tuppjuck ifrån SSU skapade för inte så länge sedan en hatsida vid namn ”SD-Bluffen” för att sprida lögner och förtal i ren panik över att SD har en stor chans att komma in i riksdagen år 2010.

Sensmoralen i allt det här är att Sverige är illa ute med en ungdomsorganisation som inte på långa vägar respekterar den demokratiska dagordningen, lagen eller ens lär ut vanligt hyfs och moral överhuvudet.
Man kan bara säga ”Gud hjälpe Sverige” (om det nu finns någon sådan) för dessa människor, för om de får chansen så kommer de att förstöra Sverige.

Är då den borgeliga regeringen ett bättre alternativ?

Nej, men det är ändå skillnad på folk och folk.

För när hörde man talas om borgeliga förbund vars medlemmar går bärsärkagång och misshandlar folk för deras åsikter och värderingars skull?

Svaret på den frågan är aldrig.

Vad anser ni själva om detta? Är sådana här saker bra för Socialdemokraternas del inför valet 2010?

6 kommentarer:

Smörblomma sa...

För mig verkar det som att jag kan sova hur mycket som helst nu...

Typiskt att dra fram med Hitler som någon slags vapendragare, om än i dvd-form.

Anonym sa...

Borgarpacket är fan inte bättre. Alla jävla bratz som hela tiden muckar med skinnskallar och punkare är ju borgare. Och jag har varit punkare tidigare men är skinhead nu för tidenoch jag har blivit påhoppad av folk både från MUF och SD så det med att de jävlarna aldrig gör nåt sånt är en ren jävla lögn!

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Ja, det finns ju alltid undantag ifrån regeln. Men det som jag menar är att det oftast är vänsteraktivister som misshandlar folk eller på andra sätt ställer till bråk, t ex SSU.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Ja, det är bättre med för mycket sömn är för lite, även om ingenting utav det är bra. Men det är värre med för lite sömn än för mycket.

Angående Hitler: Ja, Adolf Hitler hade ju ingenting med debatten att göra, oavsett om det var i DVD-format eller inte. Herr Tönt, alltså den där Johan, gjorde bara bort sig. Men å andra sidan är det inte första gången som SSU försöker smutskasta och sprida lögner om politiska motståndare, och andra också för den delen.
Uppenbart är att SSU:s representanter knappast saknar fantasi, däremot har de alldeles för mycket utav den.
Men det vore bättre om de kunde använda den till någonting bra istället för bete' sig som IQ-befriade halvidioter.

charlotte sa...

jag antar att du vet att jag inte har mkt till övers för nåt parti.. det är bara skill´naden i girighet som styr.. o i sd:s fall så blir jag lite mörkrädd över derass människosyn men det vet du också. jag antar att sossarna inte är mkt bättre när det väl kommer till kritan fast de daltar ngt enormt med dem.. kanske för att det är en sån stor grupp i vårt sh:e!?

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Japp, jag har fått klart för mig vad du tycker om det hela, och du har nog fått klart för dig vad jag tycker om det också.
Ja, Socialdemokraterna kör verkligen med dubbla budskap, de är demokrater när det passar dem, alltså är de oftast antidemokrater.