tisdag 15 september 2009

När ska PK-media sluta upp med att koncentrera sig på skitsaker, som t ex denna?

Vad har ni gjort idag?

Själv har jag varit ute och fiskat ända sedan kl. 10.00 i förmiddags, jag kom hem för ungefär 30 minuter sedan.

På grund utav detta så har jag inte sett någonting under dagen som jag kan skriva om, och om jag ikväll skulle hitta någonting sådant så är jag lite för trött för att skriva om det.

Men bara för det så ska ni inte bli lottlösa. Jag har nämligen kopierat ett inlägg ifrån en annan av mina bloggar, nämligen Karpstryparn's Weblog, och lägger nu in det i den här bloggen.

Varför gör jag då detta?

Ja, två av orsakerna har jag redan nämnt, och här kommer den tredje:
För att kunna kommentera ett inlägg på wordpress.com (Karpstryparn's Weblog finns på den bloggsidan) så måste man själv ha en blogg där.

Så därför lägger jag nu in ett inlägg därifrån, detta dels för att ni som inte har en blogg på wordpress.com ska kunna kommentera det och dels för att jag är för trött för den här gången att skriva om någonting på eget initiativ.

Vad handlar då det kopierade inlägget om?

Jo, i mina ögon, och många andras också för den delen, en skitsak, i det här fallet en polis som hade sagt att han tyckte att det var skönt att (citat) "smälla på en neger".

Vad är skitsaken då?

Jo, att polisen sade ordet neger, men också att han när han skulle verkställa utvisningen av den person som det gällde misshandlade honom på grund utav att personen ställde till bråk när han skulle utvisas.

Det fanns ju en orsak till att polisen misshandlade honom, han ställde till bråk och polisen var ju tvungen att göra någonting åt det hela.

Men varför hålla er på halster?
Läs inlägget själva, det är från i fredags, alltså den 11:e september.

Och här kommer det nu.
Varsegoda:

När ska massmedia sluta att skrika som vanvettiga hundar i sin okunniga dumhet så fort det handlar om invandringsproblem och alla nackdelar med invandringen och det mångkulturella samhället?

Det finns inga bevis i världshistorien på att massinvandring och mångkultur någonsin har varit bra för något land, Sverige och USA är två bra exempel på detta.

Så varför ska Sverige vara något undantag?

Följande artikel stod i alla fall i dagens upplaga av Metro:

Polis: ”Skönt att få smälla på en neger”

En Stockholmspolis anklagas för att ha misshandlat en afrikansk man i samband med en utvisning.

Efter att den tumultartade utvisningen verkställts ska en polis ha sagt till en kollega:
– Skönt att få smälla på en neger.

Polismyndigheten i Stockholm skall nu intern­utreda händelsen som inträffade den 28 augusti vid Bromma flygplats.

Efter att kriminalvården transporterat den utvisade afrikanen till Bromma flygplats vägrade denne plötsligt att kliva ur bussen och ombord på flygplanet. I samband med detta ska övervåldet och misshandeln ha skett.

Kammaråklagare Kay Engfeldt lade nyligen ner förundersökningen då onödigt våld inte kunnat styrkas.

Angående det rasistiska uttalandet har både anmälan om förolämpning och hets mot folkgrupp lagts ner.
– Ett sådant uttalande strider mot de värdegrunder som finns inom myndigheten. Ärendet ska inom kort upp på länspolis­mästarens bord, säger Patrik Esfandi, jurist inom Stockholmspolisens CU-
enhet.

Ja, vad ska man säga?

Sådana här saker är bara löjliga. Istället för att ta upp de verkliga problemen, i det här fallet afrikanens beteende vid verkställningen av utvisningen och varför han blev utvisad, så tar media upp patetiska skitsaker.

Men sådant är typiskt svensk massmedia, i alla fall den politiskt korrekta.

Massmedia och massmedia förresten, en samling trångsynta och IQ-befriade förvirrade hönshjärnor som inte vet vilken fot som de ska stå på kallar inte jag för massmedia eller någon annan grupp inom PK-median över huvudtaget förresten.

Detta gäller inte bara Metro, utan PK-tidningar i största allmänhet.

Men av någon anledning så är det nästan alltid tidningsmedia som tar upp skitsaker, det är sällan som tv-media gör det.

Många gånger så verkar det alltså vara skillnad på PK-media och på PK-media, vilket är lite intressant.

Ja, det var inlägget det.

Vad tycker ni?

Ska massmedia hålla på och ta upp struntsaker och förvränga sånt som ligger bakom vissa saker, istället för att ta upp sådant som är viktigt?

I det här fallet var det ju inte vad polisen sade som var problemet, utan vad afrikanen gjorde.

Men politiskt korrekt media förnekar sig aldrig när det gäller struntsaker som t ex denna, ånej, ska det vara skitsaker så ska det.

När ska PK-media sluta upp med sina absurda och patetiska förvrängningsförsök av riktiga orsaker till det ena och det andra?

Ja, man undrar ju hur löjliga vissa av deras artiklar måste bli innan de börjar se verkligheten som den är istället.

Snart är det väl någon genomsnurrig PK-drummel inom journalistkåren som skriver en artikel som är någonting i stil med följande:

Livets Ord säljer halvhiphop

Livets Ords musikbutik Ta dig i dalen, Satan har börjat saluföra grupper inom en helt ny musikstil som har fått det något märkliga namnet halvhiphop. Anledningen till att musiken kallas för detta är att halvhiphopens artister består av låghalta dvärgar med nevrozedynskador, skriver den antirasistiska tidskriften Vänsterfront mot Demokrati, före detta Expo, på nätet.

Halvhiphopen är gravt antisemitisk, och vissa av dess artister har även gjort sig kända för att göra hatfulla utfall emot vissa delar av Tazmaniens enuitiska majoritet.

Men medan musikbutiken har tagit bort hiphopmusik med kraftigt afroamerikanskofobiska budskap har de kvar antisemitisk halvhiphopmusik av bland annat band som The Bloody Awful, Hello Romel och I wanna FUCK myself in a squirmtank, skriver den inte alltför okända tidningen Hello Dolly.

Ja, så skulle en artikel av en genomsnurrig journalist på någon svensk politiskt korrekt tidning kunna se ut, jag skulle inte bli förvånad ett ögonblick om jag någon gång skulle råka läsa en artikel som skulle vara någonting i stil med denna.

Jag hoppas att ni förstår att mitt hopkok av den eventuellt framtida artikeln är sarkastisk, den som tror att jag på fullaste allvar är seriös angående den påhittade artikeln är nog en kraftigt insnöad PK-drummel själv.

Eller varför inte en politiskt korrekt politiker som är lite för mycket inkokt i huvudet, eller någon annan representant för det politiskt korrekta etablissemanget?

Vad tycker ni om den eventuellt framtida artikeln förresten?


6 kommentarer:

Skruttmärtha sa...

Tjaba!
Kul att du glutta in på min Blogg.

Hahahhaa var ju kul så länge de vara när man kika upp på listan.

charlotte sa...

kan förstå att afrikanen reagerade som han gjorde men det uräktar ju inte hans beteende. o beträffande polisen så måste han väl få slå tillbaks o det han sa var ju antagligen i förtroende till sin kollega. vet inte riktigt var man ska dra gränsen för rasistiska uttalanden men jag håller med om att det inte var värt att ta upp..

Smörblomma sa...

Ja, börja på nu bara att baka :)

Oj, vilket långt inlägg, jag vet egentligen inte vad jag skall säga om saken... Måste nog läsa en gång till tror jag. Får återkomma.

Karpstryparn sa...

Svar till Skruttmärtha: Varsegod, kommer dit fler gånger.
Ja, men du kommer nog igen.

Svar till charlotte: Precis, media negligerar ofta saker, tycker många av deras representanter gör ett dåligt jobb med vilje.

Svar till Smörblomma: Ja, du är så välkommen så.

Anonym sa...

Vad som hände egentligen på flygplatsen mellan den svarta mannen och polisen är det ju inga andra än de inblandade och eventuella vittnen som vet något om. Vad sen tidningar och andra medier säger om saken är en annan sak och är troligtvis ganska långt ifrån verkligheten. Media är som sagt ganska duktiga på att förvränga ord och kan få saker och ting att låta helt annurlunda, jag vet för jag har själv råkat ut för medias lögner vid ett flertal tillfällen. Om nu polisen sa som det står så är det ju för jävligt men man kan ju förstå om han blev arg om den svarta mannen blev aggressiv. Men då den svarta mannen skulle utvisas så har ju faktiskt den svarta mannen till sitt försvar att han troligtvis var orolig för det kan ju vara så att massa hemska saker som tortyr och död kanske väntar han i hemlandet. Och En polisman ska kunna vara så professionell att han kan ta lite skit och kunna bryta ner den utvisade mannen utan att använda övervåld. Jag vet hur polisen är och jag vet att övervåld är extremt vanligt bland polisen. Jag har själv blivit misshandlad av dem vid några tillfällen, helt oprovoserat dessutom. Och det beror på att jag ser annurlunda ut, jag är skinhead. Varför ska då inte polisen lika väl kunna ge sig på en svart man bara för att den ser annurlunda ut och helt oprovoserat slå denna. Ordet neger i sig är ju inget ful ord, det kommer ju från ordet negro som betyder svart men hur man använder ordet har en stor betydelse för hur folk ska reagera på det. Och använde polisen ordet som det står beskrivet här så har han ju använt ordet på ett rasistiskt vis eftersom han använt ordet för att nedvärdera den svarta mannen.

A.C.A.B.
All Cops Are Bastards

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym (ACAB): Jodå, jag vet också hur polisen kan vara, de är bra på att utnyttja sin befattning till att begår brott. Men det finns bra poliser också, tyvärr är det rötäggen som syns och hörs mest.
Jag är inte den som är så värst förtjust i poliser jag heller, har råkat ut för svin inom poliskåren jag också. För precis som du så är jag skinnskalle, det är därför rötäggen är på mig. I Karlstad där jag bor har vi 5-6 poliser mbland de som pattrullerar gatorna som är riktiga avskum.

Men när det gäller situationer som t ex den som jag har skrivit om i inlägget så står jag helt klart på polisens sida.

NACAB - Not All Cops Are Bastards