fredag 29 maj 2009

Inga av oss får finnas kvar

Nu ska det handla om islam och många muslimers inställning till saker och ting. Det är alltså frågan om ett känsligt ämne, som dock ändå egentligen inte är så värst känsligt.

Fast å andra sidan kan man ju inte ens peta på en muslim, utan att anklagelser om rasism och nazism omedelbart brukar komma.

"Ej du, du peta på mig va, jävla rasse va. Du vara nazist, va!"

På tal om att vara nazist så har muslimer fortfarande mycket kopplingar till nazismen, jag återkommer till det senare i detta inlägg.

Innan jag går vidare i detta inlägg så ska jag bara nämna att det som står i det inte är varesig hets mot folkgrupp, rasistiskt eller nazistiskt. Ni som anser någonting annat är i starkt behov av en genomgående psykisk undersökning.

För det som står i mitt inlägg är grundlagsskyddat. Har ni några synpunkter så lämna dem i en kommentar till inlägget.

Sådär, nu var det dags, och då fortsätter jag i inlägget.

När det gäller islam så är denna religion ett hot mot den västerländska delen av världen. Men visst, det finns ju sådana som inte är fanatiska och de är ju precis som alla andra människor men de som är fanatiska är farliga.
För någon månad sedan så gick det ett program på tv där en muslim/islamist sade att deras mål är att ta över världen och att få folk att konvertera till islam. Jag minns dock inte vad programmet hette.

Det sjukaste av allt med dessa religiösa fanatiker är att de inte fattar att alla religioner har mycket gemensamt och att det i stort sett är bara namnen på gudar och profeter som skiljer dem åt. Att dessa människor ändå fortsätter att hata och säga att den ena eller den andra har fel efter århundraden av religiösa krig säger ju en hel del om vad det är för sjuka människor som utger sig för att göra saker i guds namn.

En sak till med muslimerna som folk inte tänker på är ju deras judehat som alltid har funnits hos de flesta av muslimerna. Att muslimerna dessutom hade en av de största SS-divisionerna under andra världskriget och att tusentals muslimer än i dag tycker att Hitler var bra är det ingen som tänker på.

De flesta uttrycker ett starkt judehat och gillande av Adolf Hitler. De hatar de flesta folkslag, inte bara judar, utan de hatar också t ex svarta och de hatar svenskar också.

Muslimer är ofta fientliga mot Sverige som stat och visar ingen tacksamhet för det som de fått. Istället för att visa tacksamhet så vill de få bort det svenska som finns i samhället och anklagar oss svenskar för rasism så fort vi ifrågasätter minsta lilla sak.

Givetvis är inte alla muslimer sådana, men de flesta är det. Men detta skiter etablissemanget fullständigt i, både när det gäller t ex det massmedia och riksdagspartierna.
Både regeringen och de övriga riksdagspartierna ger invandrare mer fördelar och lättare till en massa saker än de ger svenskarna vilket leder till att vi svenskar börjar känna oss utanför i vårt eget land.

Med andra ord så har riksdagspartierna och andra makthavare som mål att svenskarna ska bli en minoritet i sitt eget land och så småningom förintas helt och hållet som folk.

För så ser planeringen ut.

När det gäller den muslimska SS-divisionen så finns den faktiskt på sätt och vis fortfarande kvar, skillnaden är bara att den heter någonting helt annat idag och att den är mer västerländskt och världsinriktad än den var under andra världskriget.

I Sverige finns det en del galna svenskar som vill bana väg för dem, och varesig om de tänker på det eller inte så bidrar de till att muslimer får mer makt i Sverige.

Men vem är då i så fall ledare för den division som finns representerad i Sverige? Jo, socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin, som i folkmun brukar kallas för Mona Muslim.

Hon är ju aldrig sen att ta vissa invandrargrupper i försvar så fort det är någonting.

Men hon tycks ha glömt bort en viktig sak, nämligen en folkgrupp som heter judar.

För vad händer om muslimer och judar ställs mot varandra i Sverige? Det sker ju förresten redan i viss mån, vilket innebär att det börjar bli dags för henne att välja sida.

Hennes problem är bara att hon inte kommer att kunna göra det.

Och om hon nu väljer sida så blir hon anklagad för att vara rasist och invandrarhatare ifrån den motsatta, oavsett vilken det än är.

När det gäller många muslimers inställning till andra folkgrupper så kommer jag att tänka på en låt med det gamla punkbandet KSMB.

En av dess texter lyder så här:

Ur sina hålor kryper de fram, skriker ut sitt hat emot allt
Negrer, zigenare, judar och bögar, inga av oss får finnas kvar

Jag tycker att det här säger ganska mycket om muslimers inställning till andra människor.

Vad tycker ni?

Inga kommentarer: