tisdag 12 maj 2009

Mona Sahlin är för misshandel mot oliktänkande

Även om det här med att Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin, eller Demona som hon kallas för ibland, är för misshandel emot oliktänkande, ett exempel på att hon är det är ju när invandrare misshandlar svenskar som inte tycker som hon i olika frågor, så tål det faktiskt att upprepas.

Ett utav de senaste exemplen på att hon är för våld när det gäller personer som inte har samma uppfattning som hon själv är ett yttrande som hon för några månader sedan fällde om Folkpartiets ledare Jan Björklund.

Så här sade hon i en intervju i Lärarnas tidning: "Om någon påstår att jag är inspirerad av Jan Björklund så kommer jag att slå den personen hårt i huvudet, för så är det inte."

Ett annat exempel skedde på 1:a maj i radions P1 då Mona Sahlin sade att man ska låsa in Jan Björklund i ett rum i en källare och slänga bort nyckeln.

Är sossarnas debattnivå så låg, eller vill hon återinföra våld i skolan?

Eller vill hon införa de gamla kommunistfasonerna att bestraffa oliktänkande?

Med en sådan inställning och en sådan partiledare så är det inte konstigt att Socialdemokraterna är på väg att göra sitt absolut sämsta val någonsin ända sedan Per-Albin Hanssons dagar på 30-talet.

Mona Sahlin är en stor skam för alla Sveriges socialdemokrater.

Men det klart, hon måste ju ha blivit hjärntvättad på alla möjliga sätt vid det här laget, för annars skulle hon inte säga sådana stolligheter som hon har gjort genom åren.

T ex hennes svenskfientliga tal om att svenskarna inte har några traditioner förutom "midsommarfirande och andra töntiga saker" och att "vi svenskar verkligen längtar till sådana områden som Rosengård, Fittja, Tensta osv" säger ju allt.

Snart säger hon väl att alla svenska kvinnors dröm, både unga och gamla, är att bli gruppvåldtagna så till den grad att de måste amputtera hela underlivet för att inte få spanska sjukan!

Ja, ingenting förvånar mig längre när det gäller denna extremt verklighetsfrämmande och fullständigt idiotiska villfarelse till skam för hela svenska folket.

För även om det vid det här laget har kommit fram både det ena och det andra om fröken Sahlin så lyser det fortfarande med sin frånvaro om hur många gånger som hon har suttit inspärrad på hipsan och när hon senast blev utsläppt.

Hmmmm......jag tror nog att det igen börjar bli dags för en välgrundad inskrivning.

Men så värst välgrundad behöver den nog ändå inte vara, det räcker ju alldeles utmärkt med de saker som hon redan har sagt, t ex de om Jan Björklund.

Nej, in med henne på hispan bara, men låt henne nu den här gången för sjutton stanna där för gott!

Inga kommentarer: