torsdag 28 maj 2009

ABF avbryter samarbete med terroristnätverk

I förra helgen så misshandlades en folkpartistisk valarbetare utav ett gäng antidemokrater ifrån det kända terroristnätverket Nätverket mot rasism.

En artikel om händelsen finns någonstans på http://www.politikerbloggen.se.

På grund utav denna misshandel så har nu ABF i Stockholm avbrutit allt samarbete med NMR, alltså Nätverket mot rasism.

Så här löd artikeln om hur ABF Stockholm agerade när de fick reda på det inträffade:

Det var i tisdags som Lotta Edholm i en debattartikel på Politikerbloggen berättade om hur en valarbetare från folkpartiet blivit överfallen och misshandlad av representanter från Nätverket mot rasism.

Av artikeln framgick också att ABF i Stockholm samarbetar med Nätverket mot rasism, i vilket den svenska terrorgruppen AFA ingår.

Nu backar ABF i ett pressmeddelande — och Lotta Edholm tackar i sin blogg:

ABF Stockholm skriver i sitt pressmeddelande att de” fick igår veta att det förekommit bråk, förstörelse och misshandel under en manifestation anordnad av Nätverket Mot Rasism i Skärholmen under föregående helg…” och fortsätter med att ” Det har också kommit till vår kännedom att i Nätverket Mot Rasism ingår bland andra Antifascistisk Aktion. Antifascistisk Aktion är en våldsorganisation som ABF Stockholm inte i något sammanhang vill sammankopplas med och hade vi vetat att denna organisation är en del av Nätverket Mot Rasism hade vi inte ställt upp vare sig med lokal eller som medarrangör. ”.

Jag konstaterade i min artikel att ”Det är dags att det demokratiska samhället säger ifrån genom att inte ens ge dem ett lillfinger av hjälp. Ett första steg vore att ABF i Stockholm stoppar samarbetet med Nätverket mot rasism”.

ABF Stockholm har gjort en klok bedömning när man nu avbrutit samarbetet.

Ja, De gjorde ju det enda rätta, men egentligen så borde de aldrig ha inlett ett samarbete med ett nätverk som har som mål att krossa demokratin och allt det som innefattas utav den.

Förhoppningsvis så blir det här en nyttig läxa för ABF.

2 kommentarer:

Göken sa...

Jävla AFA-pack!

Karpstryparn sa...

Svar till Göken: Ja, inte nog med det, AFA är även en skam för idioter, terrorister och avskum. Men detta är å andra sidan inget nytt, för det kommer AFA alltid att vara.