onsdag 7 mars 2018

Expressen och Dagens Nyheter har med kriminella metoder lyckats få Granskning Sveriges huvudkanal på Youtube nedstängd

Igår lyckades Expressen och Dagens Nyheter tillsammans med Bonnier med sitt onda uppsåt, nämligen att stänga ner medborgarjournalistgruppen Granskning Sveriges Youtubekanal .
Man påstår att Granskning Sverige flera gånger har begått upphovsrättsbrott, men det är inte sant.
Istället har Expressen, Dagens Nyheter och Bonnier använt sig av uppvigling, påtryckningar, och massanmälningar satta i system (samtliga av dessa tre metoder är kriminella) för att få Granskning Sveriges huvudkanal på Youtube nedstängd, GS:s grundare Johan Andersson har redan fått sin Youtubekanal nedstängd och nu ser det ut som Fabian Fjällings, en annan medarbetare i Granskning Sverige, kanal riskerar att gå samma väg:


Men är det verkligen så att Granskning Sverige har begått upphovsrättsbrott? Nej, självklart inte. Istället har Expressen, Dagens Nyheter och Bonnier ljugit om detta för Google, man gillar helt enkelt inte att det finns människor som de bakom Granskning Sverige som konfronterar politiker, journalister och andra makthavare, alltså kritiserar dem och bevisar att de har fel i mycket av det som de påstår.
Och man gillar inte därför att sådant kommer upp till ytan och att allmänheten får kännedom om detta.
Många utav de GS-klipp som blivit anmälda är flera år gamla, t ex från 2014. Alltså kan det inte ha något med upphovsrättsbrott att göra, i så fall skulle dessa anmälningar ha skett mycket tidigare.
Men Google har ingen möjlighet att kolla upp om dessa tre aktörer ljuger, de kan bara tro på att det de säger är sant.
Inte heller har Google någon möjlighet att kolla upp om det är frågan om upphovsrättsbrott eller inte, hade de varit hårda med sådant så skulle de dessutom förlora på det. För då skulle det nämligen inte finnas kvar så värst många videos på Youtube rent allmänt, detta oavsett vilka Youtubekanaler det skulle gälla.
Youtube skulle helt enkelt i så fall bli ganska "dött", detta eftersom brott mot upphovsrättslagen begås i princip varenda dag (ta bara alla videos med Brittney Spears t ex som finns på Youtube).
Men Google vill inte hamna i dålig dager, det är alltså snarare det som det är frågan om. I annat fall hade man knappast sagt att man inte kommenterar enskilda kanaler eller enskilda fall.
Dessutom är det ju valår i år, och det är därför som anmälningarna mot Granskning Sverige kommer först nu.

När gäller Expressen och Dagens Nyheter så gottar de sig naturligtvis i sina kriminella handlingar angående Granskning Sverige, de tror helt enkelt att de står för "bra saker" .
Men det gör de inte, istället har dessa båda tidningar gott om journalister som begår kriminella handlingar och åtgärder av olika slag och på det viset gör sitt för att utrota den lilla demokrati som än så länge finns kvar i Sverige.
Men det kanske inte är så konstigt eftersom en av dem har en chefredaktör som är dömd för grovt vapenbrott. Och en av den andra tidningens journalister dömdes under 80-talet för mord på en person som han trodde var rasist, och satt också i fängelse för mordet.
Däremot är både Expressen och Dagens Nyheter bra på lögner, t ex har de hävdat att personer från Granskning Sverige har lurpassat på barn till personer på den advokatfirma som dessa båda tidningar anlitat mot Granskning Sverige. Att de skulle ha gjort det är inte sant det heller, lika lite är det sant att Granskning Sverige skulle ha hotat eller trakasserat någon.
Men har man haft en dialog med Granskning Sverige? Nej. Istället har man varit otrevlig mot dem och betett sig värre än en nedkissad unge i en skitig sandlåda!
Och Thomas Mattsson då, som påstår att Granskning Sverige inte håller på medborgarjournalistik. Och det ska han säga, som inte ens vet vad journalistik är för någonting!
Däremot är han liksom alltid emot yttrandefrihet. Han och hans pajastidning är ju en av orsakerna till att Granskning Sverige finns.

Men vaddå "finns"? Är inte Granskning Sverige borttagna från Youtube? Svar nej, bara deras största konto på Youtube. Däremot finns det en kanal som heter Granskning Sverige - Praktikanten .
De videos som Expressen och Dagens Nyheter påstår sig ha lyckats fått bort från Youtube är inte heller borttagna, istället är de återuppladdade på ett flertal andra Youtubekanaler.
Snopet, va, Expressen, Dagens Nyheter och Bonnier, ni har alltså inte lyckats med ett piss, ja, förutom att återigen bevisa för allmänheten att ni inte är några demokrater.
Istället är ni fascister!

Eller uttryckt på ett annat sätt: Expressen, Dagens Nyheter, och Bonnier är som en tiger - ränderna går aldrig ur!

Relaterat:

Danowskys överväger att kontakta motpart

REUPLOAD - DN/Expressen tog bort dessa fyra videos från Granskning Sverige

Granskning Sveriges Fabian Fjällings svar till Expressen

Granskning Sveriges Youtubekanal nedstängd - Fabian Fjälling sände live

De sista sex videos innan Granskning Sverige censurerades bort från Youtube (inklusive 6:e mars-videos)

Granskning Sverige.se


Inga kommentarer: