torsdag 29 september 2011

Slagkraftigare än en storslägga

Idag har jag hittat tre intressanta nyheter att skriva om, därför har jag valt att ta upp allihop i ett och samma inlägg.

Till att börja med så är det trevligt att se att det är många nationella som bloggar, en av de senaste i raden av dessa är den förre nationaldemokraten Sanna Hill.
Hon är en av dem som har hoppat av partiet, på grund utav partiledaren Marc Abrahamssons enväldarhärskarfasoner.

Det verkar som om han håller på att köra partiet i botten, vilket är tragiskt eftersom det är ett bra parti. Men den tidning som har koppling till partiet, nämligen Nationell Idag, håller hög klass och oavsett hur det går för partiet så kommer tidningen att finnas kvar.

För liksom nyhetssidan Politiskt Inkorrekt påverkar den politiskt korrekt media.

http://www.nationellidag.se/

http://www.politisktinkorrekt.info/

Men åter till Sanna Hill.

Hon är fortfarande nationaldemokrat i hjärtat, hon är en ung och lovande förmåga som har framtiden för sig. Därför är det glädjande att hon har startat en blogg, ni finner den på http://sannahill.wordpress.com/ .

Ja, jag skrev att jag ska ta upp tre intressanta nyheter. Detta var den ena, resten kommer längre ner i inlägget.

Jag hade också tänkt att ta upp Försvarskåren Sveriges Självförsvar:s demonstration på Stora torget i Karlstad igår, men samtidigt är det ju inte någonting särskilt att skriva om.

Demonstrationen var ju knappast lyckad, det var bara med sex personer från FSS.

Däremot var motdemonstranterna betydligt fler, nämligen ett 20-tal, och bråk uppstod precis som alltid när vänsterextrema bråkstaksdemonstranter precis som vanligt aldrig håller sig till demokratins spelregler.

I början när FSS startade i slutet av förra året var jag positiv till organisationen, samma sak i början av året. Men efter det har jag mer och mer på grund utav olika orsaker tappat tron på organisationen, vilket jag knappast är ensam om, och till slut tog den slut helt.

Idag har jag ingen tilltro till den alls.

De flesta nationella, oavsett vilken typ av nationella de är, tar öppet avstånd från FSS, bl a på grund utav att de bara anses förstöra för den nationella rörelsen.
Målsättningen med FSS är ju att försöka ena den, men om FSS med enande menar att resten av rörelsen ska enas emot dem så har man nog nästan lyckats.

Men oavsett vad man tycker om Försvarskåren Sveriges Självförsvar så har de lik förbaskat rätt att  demonstrera, detta har ju med demonstrationsfriheten att göra.

Motdemonstranter till nationella grupperingar ska däremot inte få demonstrera, eftersom de bevisligen alltid bara är ute efter bråk och misshandel.

Och bråk, misshandel och annat liknande har inget på demonstrationer att göra.
Eller håller ni inte med mig?

Visst, det finns vänsterextrema och andra motståndare till invandringskritiska grupperingar och partier som inte är ute efter bråk och stök, det är sant.
Men hur många är de? Jo, lika många som en australisk termit i en samisk köttbod.

Nåja, nog om vänsterextrema idioter och raskt över till nästa nyhet, nämligen följande:

Socialdemokraternas förra partiledare, alltså Mona "Svenskhat" Sahlin, är nu dyrare för partiet än när hon var partiledare.
Partiet betalar i ett år hennes lön, som motsvarar statsministerarvodet på 144 000 kronor per månad.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sahlins-lon-dyr-affar-for-s_6508716.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.735020-sahlin-dyrare-for-partiet ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/sahlin-dyrare-for-partiet ,

http://vgnt.se/sahlin-dyrare-for-partiet/

och

http://svt.se/2.22620/1.2548524/sahlin_dyrare_for_partiet .

Vad har då det här med "Slagkraftigare än en storslägga" att göra? Ja, det är väl då att Mona Sahlin har varit, och fortfarande är, Sveriges mest tafatta och mjäkiga politiker någonsin.

För slagkraftig är hon då rakt inte alls, hon har ju t ex lika mycket utstrålning som en fågelskrämma som har hamnat i en skördetröska.

Däremot ska vi skattebetalare betala hennes 144 000 kronor i månaden för hennes fortsatta Sverige- och svenskhat, för nu för tiden så sitter hon ju i den fascistiska/vänsterextrema/våldsbejakande/antidemokratiska tidningen Expo:s styrelse och spyr ut sitt trångsynta och djupt okunniga dravel.

Alltså är hon i gott sällskap, hon har äntligen hittat hem, så att säga.

Till och med för Expo borde hon vara en belastning, precis som om det inte går tillräckligt dåligt för tidningen ändå.
Nåja, det är ju bara bra att det gör det.

Det lustiga för min egen utveckling som nationalist var att jag blev mer nationalistisk av att läsa Expo, jag har fortfarande kvar de exemplaren från 1995 av Expo hemma i en byrålåda.

Så till den tredje nyheten då, nämligen den om att stalking, alltså förföljelse av olika slag, kan ge fyra års fängelse.

Det här med stalking har ju förekommit mer och mer, och gör så fortfarande. Bra att det nu blir fängelsestraff på sådant.

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stalkning-kan-ge-fyra-ars-fangelse_6508916.svd ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2575055/stalkare-kan-nu-fa-fyra-ars-fangelse ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/stalkning-kan-ge-fyra-ars-fangelse

och 

http://blondinbella.se/ny-stalker-lag-den-1-oktober/ .

Ja, det är bra att en sådan lag kommer i Sverige, den behövs. Hoppas nu bara att den kommer att fungera som den ska, så att det inte blir med den som med lagen om hets mot folkgrupp.

För lagen om hets mot folkgrupp innefattas ju av en massa saker som inte har med folkgrupper att göra, t ex trosbekännelse och sexuell läggning.

Om jag inte har helt fel så innefattas den också av kön, ålder osv, dessa saker har inte heller med folkgrupper att göra.
För sedan när är t ex män en folkgrupp? Och när är t ex människor i 90-årsåldern en folkgrupp?

Angående det här med stalking så har polisen gett bloggaren Blondinbella, alias Isabella Löwengrip, rådet att stänga ner sin blogg om hon vill undvika stalking. Hon har ju, som många vid det här laget vet, varit utsatt för sådant.

Så här säger hon själv om rådet:

-Det är jättekonstigt att man ens vågar säga så. Det är som att säga åt en tjej som har blivit våldtagen att inte gå ut.

Och jag håller med Blondinbella, polisen resonerar helt käpprätt åt helvete i det här fallet. Så hon har helt klart en slagkraftig poäng om det här.

Eller vad tycker ni själva?

4 kommentarer:

Alici sa...

SV: Nej tack, detta är verkligen ingen blogg jag är intresserad av att läsa.

Karpstryparn sa...

Svar till Alici: Oki doki.

Fenixmonas sa...

Nej, bråk o misshandel hör absolut inte hemma på demonstrationer. håller helt med dig om det.
Pst...det var ingen bild högst upp i min blogg...det är ett bildspel! Klicka där och följ med en tur bland de döda! kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Precis, de som ägnar sig åt sådant ska inte vara på demonstrationer, de ska inte vara på offentliga tillställningar över huvudtaget.

Angående bildspelet: Aaah, okej.