lördag 24 september 2011

Om det fria ordet

Igår fick jag återigen en drös med anonyma kommentarer där det enbart stod mängder med personangrepp, påhopp, lögner, smutskastning, hån osv mot mig som person.
Bara en utav dessa stod det ingenting sådant i, den kommentaren tillläts därför att stå kvar.

Visst, det är långt ifrån första gången som jag får den sortens dröskommentarer, det är uppenbart att de kommer från patetiska vänsterextremister som inte har någonting annat att göra på sin fritid än att störa sig på och hata allt och alla som de inte gillar.

Det är inte konstigt att den kinesiske kommunistdiktatorn Mao Zedong blev historiens värsta folkmördare, om jag säger så.

Vid ett tillfälle i samband med de sionistiska terrordåden i Norge blev jag dessutom anklagad av en av dessa fega kräk för att vara medskyldig till dessa terrordåd, då var måttet nästan rågat för mig och jag funderade på att införa vissa ändringar i bloggen när det gäller bloggen.

T ex skulle då inte anonyma kommentarer accepteras, detta skulle också innebära att det inte skulle gå att skriva varesig signatur eller namn över huvudtaget.

Därför skippade jag det.

Men de senaste två veckorna har större delen av alla kommentarer kommit ifrån anonyma fegisar, alltså vänsterextremt/fascistiskt pack, som bara häver ur sig mängder med personangrepp, lögner osv mot och om mig som person.

Och igår satte dessa kräk definitivt de sista spikarna i sina egna kistor.

Jag inför från och med nu kommentarsgranskning, de kommentarer som inte innehåller sådant blir godkända.
Resten blir det däremot inte.

Visst, jag är för det fria ordet, självklart är jag det. Men gränsen går vid personangrepp, påhopp, hån, lögner, smutskastning osv emot mig som person, detta accepteras från med idag inte längre.

Och till er som inte kan skriva kommentarer som innehåller sådant: Varför läser ni min blogg, när ni inte gillar det jag skriver? Varför lägger ni ner energi på att kommentera ens?

Försöker ni må bra av att störa er, eller vad är det frågan om?

Nej, lobotomerade och IQ-befriade dubbelidioter är vad ni är!

Ett tips till sådana personer: Skriv in er på hispan på livstid, för er är det uppenbarligen en jävla massa fel på.

12 kommentarer:

Stig H Domino sa...

Jag jämför inte slöjan med Dawit Isaak, de nämns bara i samma inlägg. Jag kanske borde vara tydligare när jag byter ämne. Ordet SEDAN funkade ju tydligen inte

Ma sa...

Oj, har Du fått så många obehagliga kommmentarer. Låter inte vidare. Hoppas de hållet sig borta från Din blogg. Jag gissar att de är skrivna av någon som vill att Du ska lägga en massa tid på att granska deras kommentarer....

Fenixmonas sa...

Ja du, man kan verkligen undra...Varför folk läser en blogg och sedan skickar anonyma elaka kommentarer...Det står ju alla fritt att läsa eller inte läsa...Ha en fin söndag! Kramiz

Gammelsvensk sa...

Jag har också tröttnat på skit och börjat moderera kommentarer. Egentligen vill man ju inte men för min sinnesfrids skull så valde jag i alla fall att göra så. De som har något vettigt att säga blir det ju ingen skillnad för egentligen.

Karpstryparn sa...

Svar till Ma: Japp, det har jag fått, så nu har jag tröttnat på skiten.

Precis, gillar de inte min blogg så,ska de inte läsa dem, ingen tvingar dem ju.

Exakt, jag är ganska säker på de har skrivits av idiotiska trögskallar som bara vill jävlas och inte tål ett förbannade dugg.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, precis. Tackar, ha en fin söndag du också. Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Gammelsvensk: Precis.

Karpstryparn sa...

Svar till Stig H Domino: Enligt vad som står i ditt inlägg så jämför du slöjan med Dawit Isaak, i annat fall skulle du ju ha skrivit på ett helt annat sätt.

Ja, du får nog vara tydligare i fortsättningen.

Anders Nilsson sa...

Jag tyckte det var ganska fyndiga kommentarer som du fick ändå! Jag menar, det är ju alltid bra att få reaktioner!

Fenixmonas sa...

Godmorgon denna måndag! Här kallar jobbet nu igen...Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Anders Nilsson: Självklart är det bra med reaktioner, men det är en jävla skillnad på reaktioner och personangrepp.

Det är tråkigt att man ska behöva använda sig av kommentarsgranskningen på grund utav att det finns idioter som inte kan sköta sig, jag hade helst velat slippa göra det.

Men nu är det som det är, å andra sidan är det ju som Gammelsvensk säger: För de som har något vettigt att säga blir det ju ingen skillnad för.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Goddag! Ja, samma här.
Kramiz