tisdag 20 december 2016

Om terrordådet i Berlin: Är Dan Eliasson rikspolischef i Tyskland också?

Så har det då återigen skett ett terrordåd, denna gång i Berlin och förmodligen också detta muslimskt och därmed kopplat till den "fredliga" religionen/politiska ideologin islam.
Och ändå finns det människor som fortsätter att negligera, och därmed legitimera, sådana här hemskheter med motiveringen att "det är främlingsfientligt och rasistiskt att fördöma människor som begår sånt här".
Vilket unket, fegt och genomruttet skitsnack! Självklart ska man fördöma sådana här illdåd, och också försöka bekämpa dem. Men för att man ska kunna bekämpa dem så gäller det naturligtvis att kunna se ett antal steg längre.
Man ska alltså inte göra som t ex Sveriges gravt inkompetente rikspolischef Dan Eliasson !

Här är en bild gällande gårdagens terrordåd i Berlin:
Angående det förresten så var förvirringen idag fullständigt total inom den tyska poliskåren, man hade nämligen gripit fel gärningsman . Fast det började ju bra, eller rättare sagt: Man trodde i alla fall det.
Det hela tog nämligen sin början redan i slutet av november, då en 12-årig arabisk pojke försökte spränga en spikbomb på en tysk julmarknad , också det ett terrordåd.
Och sedan kom det här med gårdagens terrordåd i Berlin, först grep man en pakistansk "flykting" för dådet och nu har man alltså kommit fram till att man har gripit fel person.
Och enligt politiskt korrekta krafter har fortfarande ingenting av allt det här med islam att göra.

Med anledning av detta undrar jag nu följande: Är Dan Eliasson rikspolischef i Tyskland också?

Inga kommentarer: