måndag 5 december 2016

På julmarknad med Luciatåg och andra svenska traditioner som det politiskt korrekta etablissemanget vill utrota

Igår var jag och min sambo på julmarknad på en hembygdsgård som inte ligger så långt från där vi bor, det var en mycket mysig stämning. Hembygdsföreningen där bjöd på glögg och pepparkakor, många stånd fanns både inne i hembygdsgårdens huvudhus och bodar där det såldes t ex olika sorters smycken och andra handgjorda saker, hembakat bröd av olika slag, granrisbockar, mängder med olika sorters julpynt, dörrkransar och annat som hör Julen till.
Det var en härlig och mysig känsla att gå omkring bland bodarna och inne i dem, utanför dem brann små ljus med granris bredvid, man var uppfylld av den stundande Julen och kände sig rofylld och tillfreds i både kropp och skäl.
Vi bjöds också på ett Luciatåg med svenska flickor och pojkar i både stjärngosse- och tärnklädsel, inte minst årets Lucia på orten då som självklart var en svensk flicka i Luciaklädsel med tänd ljuskrona på sitt vackra huvud. Och tomtar var, som sig traditionsenligt bör, ju med i tåget också. Visst, högtiden Lucia infaller ju den 13:e december, men att ha ett Luciatåg på en julmarknad c:a en vecka innan är ju inga fel det heller.


Hela julmarknaden riktigt strålade av svensk kultur, inte minst på grund av hembygdsgården då. För hembygdsgårdar är ett av många bevis på att det finns svensk kultur.

Men allt detta vill det politiskt korrekta etablissemanget utrota, saker och ting som är svenska som t ex svensk kultur ska antingen totalt förnekas, förminskas kraftigt eller helt enkelt utrotas. Ett av många exempel på det har vi i det svenska Luciafirandet, det vill de politiskt korrekta krafterna utrota till förmån för "flyktingar" och invandrare från vissa delar av världen. Men inte för vita invandrare, vilka ju också är invandrare.
PK-etablissemanget fortsätter alltså att göra skillnad på människor och människor, detta trots att de påstår att de inte gör det.

Varför vill det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige utrota svenska traditioner och svensk kultur? Varför hatar PK-etablissemanget Sverige så mycket?
Och varför tror de att invandrare och "flyktingar" från vissa delar av världen blir kränkta av de svenska traditionerna och den svenska kulturen?
Istället skrattar ju dessa invandrare och "flyktingar" åt Sverige på grund av utrotandet, de tycker att vi svenskar är sjuka i huvudet.
Och de har ju på många sätt rätt! För vilket annat lands befolkning skulle låta sig hjärntvättas på detta vis, istället för att kraftigt säga NEJ till detta vansinne?
Svaret på den frågan är...inget!
Och när tänker PK-etablissemanget spränga hembygdsgårdar i luften förresten?

Visst, jag vet också att Lucia från allra första början inte är en svensk tradition, från början kommer den ju från Sicilien och är därmed från början från Italien.
Men Lucia började firas i Sverige någon gång under 1600-talet, och är sedan dess en svensk tradition (i alla fall i Sverige).
Kommer PK-etablissemanget att försöka utrota det svenska julfirandet också?Och angående Lucia: Från början så är ju som sagt Luciatraditionen från Sicilien, att då som det politiskt korrekta etablissemanget försöker göra är alltså kränkande emot invandrare och "flyktingar" som kommer till Sverige.
Men inte bara det, det är också nämligen även bakvänd främlingsfientlighet.
För PK-etablissemanget kränker ju invandrare och "flyktingar" genom att försöka utrota svenska traditioner till förmån för dem därför att de tror att dessa människor känner sig kränkta över att svenskar firar Lucia och Jul (PK-etablissemanget är alltså främlingsfientliga) samt även andra svenska traditioner, och man kör även med bakvänd främlingsfientlighet eftersom man inte gillar att människor i Sverige firar Lucia och Jul.
Ni som gör så här kör alltså helt enkelt inte bara med främlingsfientlighet utan också dubbel sådan åt olika håll, i det här fallet då både bak och fram.
"Lyckat"!

Relaterat:

Elvis Presley - Santa Lucia

Drunk Santa - De va la gött

Åhle'ns Lucia - Skäms på er!

Luciatågen ställs in

Expressen anklagar människor som kritiserar Åhle'ns Luciabeslut för att vara hatare och rasister - är hatare och rasister själva

Aftonbladet anklagar människor som kritiserar Åhle'ns beslut för att vara rasister och hatare - är hatare och rasister själva

Inga kommentarer: