torsdag 14 januari 2016

I kvällens Sverigekanalen live bl a följande: Miljöpartisten Per-Inge Lide'n och mörkandet av sexuella övergrepp begådda av "flyktingbarn"

Kvällens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om de senaste årens flyktingbrottslighet i form av sexuella övergrepp på bl a festivaler , men också om Karlstads miljöpartistiske kommunalråd Per-Inge Lide'n som menar att Karlstadpolisen ljuger när dess presstalesman Tommy Lindh säger att det är ensamkommande flyktingbarn som begick sexuella övergrepp på unga kvinnor i Karlstad på Nyårsafton.
Sändningen handlade också om Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman som under en utfrågning gjorde en total helomvändning samt sade emot sin egen inställning rätt rejält angående den senaste tidens sexuella flyktingbrottslighet , bekräftandet att Dagens Nyheter mörkade sexattackerna begådda av "flyktingbarn" , samt en del andra saker också.

Ni som missade att höra sändningen live kan höra den här , gå bara in på länken och klicka på den högra av de två radiorutorna som finns där (det står en 2:a framför den högra). Programmet spelas då upp.
Jag är med från 22 minuter och 30 sekunder in i sändningen.
Trevlig lyssning på er!

Inga kommentarer: