onsdag 20 januari 2016

Om Eddie Meduza Television

Alla minns väl Sveriges störste okrönte rockkung genom tiderna, närmare bestämt Eddie Meduza (vars riktiga namn var Errol Norstedt). En legend var han när han levde, och en ännu större legend blev han efter sin död.
Men han lever vidare för alla de som gillar honom, hans musik, och en massa andra saker som han gjorde (t ex gjorde han bl a en hel del sketcher).
Sedan en liten tid tillbaka finns det på internet någonting som heter Eddie Meduza Television , alltså en webb-TV-kanal där det sänds en massa underbara och roliga minnen från hans tid här på jorden.
Söndagen den 17:e januari sändes det första avsnittet, och varje månad eller varje vecka kommer det att dyka upp nya avsnitt på kanalen.
Så här beskriver de som ligger bakom den det hela:

"Eddie Meduza Television är en kanal tillägnad kungen själv. Nu när det bara är skit på tv är det dags för någonting nytt. Eddie Meduza TV leds av Peter Löfberg, Erik Norstedt och Kristian Östlund. Tillsammans kommer vi leta fram godbitarna ur Eddies karriär och även visa exklusiva klipp som ni inte sett tidigare."

Information om denna TV-kanal finns även på Eddie Meduzas officiella hemsida .

Dessa båda sidor rekommenderar jag starkt till alla som gillar Eddie Meduza.
Enjoy them!


Inga kommentarer: