tisdag 5 januari 2016

Undrar om miljöpartisten Stellan Lindell tänker kasta ägg och stenar på Kastrups flygplats nu på lördag

En av de saker som var mycket på tapeten emot slutet av förra året var det här med att man enligt lag är tvungen att uppvisa ID-handling om man ska resa utomlands, detta är ett resultat av de enorma flyktingströmmarna som sedan förra året väller in i Europa.
Själv tycker jag inte att det är någonting konstigt med att man måste visa ID-handling, har man ingenting att dölja så har man inte. Men har man någonting att dölja så visar man ju ingen ID-handling, en annan orsak till att man inte kan uppvisa någon sådan är helt enkelt att man inte har någon.
Och då kan man ju faktiskt vara precis vem som helst, t ex en brottsling av något slag. Dessutom är man då också brottsling i dubbel bemärkelse, man begår ju ett grovt brott om man inte uppvisar någon ID-handling.
Ett exempel på det: Muslimska terrorister som ska in i något europeiskt land visar inte upp någon ID-handling, de är ju inte korkade om jag säger så.
Istället utnyttjar sådana, alltså muslimska terrorister som begår terrorist- och krigshandlingar för den muslimska terroristorganisationen Islamiska Staten, flyktingströmmarna för att enkelt ta sig in i europeiska länder som t ex Sverige.
Detta är en av orsakerna till att ID-kontroller har införts i många europeiska länder.

Som sagt så ser normala och vettigt funtade människor som t ex jag själv ingenting konstigt med att ID-handlingar krävs, har man ingenting att dölja så har man ju inte.
Till och med Miljöpartiet tycker ju tydligen det, alltså har helvetet frusit till is.
Men naturligtvis finns det idioter som struntar i sådant och annat hemskt i Sverige, ett exempel på en sådan typ är miljöpartisten Stellan Lindell som tillsammans med andra liknande idioter ska anordna en "aktion" i Malmö emot ID-kontroller.
Efter anordnandet ska då samtliga av dessa typer resa till Kastrup i Danmark för att när de sedan ska åka tillbaka till Sverige vägra visa sina ID-handlingar.
Hur genomkorkade är Stellan Lindell & Co egentligen?
Varför åka till ett annat land och "demonstrera" när det hade varit mest naturligt att ha "aktionen" där man istället anordnar den?
Det här var faktiskt det dummaste jag läst hitills under detta år, och ändå är ju år 2016 bara 5 dagar gammalt än.
Kommer förresten Lindell och hans gäng att ta med sig mängder med ägg och stenar och kasta runt allt detta på människor på Kastrups flygplats? Deras mål tycks ju vara att inte få bli insläppta i Sverige igen.
Istället för att då hålla på och fjanta sig med tjat om att vägra visa ID-handling så är det väl bättre att starta "full scale riot" istället, den danska polisen kommer ju i så fall att gripa hela bunten för våldsamt upplopp eller liknande.
För ingen vettig människa anser väl att det är fredligt att kasta sten på folk? Eller?

Jag har förresten haft att göra med denne Stellan Lindell tidigare, bl a i politiska debatter, och han har inte heller där resonerat på någorlunda vettiga sätt, om ens något alls förresten.
Så jag är inte förvånad över hans stolliga resonnemang den här gången heller.
Bara ta det här med att anordna en "aktion" i ett land där man inte ska demonstrera ens, utan istället åka till ett annat land med målet att inte bli insläppt tillbaka in i det land där man åkte ifrån från början.
Det här är ju minst sagt ett enormt slöseri med de europeiska skattebetalarnas pengar, Stellan Lindell och hans gäng borde samtliga åka in i fängelse enbart på grund av just det.
Eller också borde han få sig ett rejält ryck i örat av Miljöpartiets ledning, och därefter bli utslängd ur partiet med omedelbar verkan.
Han går ju emot sitt partis ideologi i det här fallet och bör därför bli utslängd ur Miljöpartiet redan innan lördag, inte vet han hur man demonstrerar heller.

Inga kommentarer: