torsdag 17 december 2015

"Ensamkommande flyktingbarn" åtalas för mord på homosexuell - RFSL:s Ulrika Westerlund ogillar åtalet

Det är bara idioter som på fullaste allvar tror att massinvandring och flyktingströmmar inte ökar brottsligheten, människor som lever i verkligheten och inte ser den med halvförstörda ögon och "lobotomerade" hjärnor vet däremot hur det ligger till.
Och härom dagen såg vi ytterligare ett av mängder med "inösningens" stora nackdelar, då åtalades nämligen två s k "ensamkommande flyktingbarn" som båda är av arabisk härkomst från Nordafrika för mord på en homosexuell man i hans hem i stadsdelen Bergsjön i Göteborg.
Ja, han var en man och inte två löss. De båda "flyktingbarnen" är lika lite män som han var en kvinna, han hade visserligen kvinnokläder på sig när han mördades men han var ändå man.
I ett sådant här fall gör inte kläderna kvinnan (eller vad det heter), han var ju som sagt man.
Dessutom är det fel att kalla dessa "flyktingbarn" för barn, istället är 16-åringen ungdom och 19-åringen man i lagens ögon.
Men det är väl därför som dessa kallas för "flyktingbarn", c:a 50 % eller mer av alla de "ensamkommande flyktingbarn" (eller "flyktingbarn" rent allmänt, om man så vill) som kommer till Sverige är ju inga barn.
Istället har de flesta av dem vuxen ålder, i alla fall enligt svensk lag. Det hitills äldsta "flyktingbarnet" som kommit till Sverige var nästan 50 år!
Men det klart att svensk PK-media inte vill gå ut med sanningen, då skulle de ju förlora ännu fler läsare än de redan har gjort.
Och med tanke på att bara Aftonbladet och Expressen de senaste 5 åren har tappat 70 % av sina läsarskaror så säger det ju en hel del det!

Men åter tillbaka till det här åtalet.
Två saker som de här "flyktingbarnen" inte saknar är uppenbarligen följande:
1. Dåliga bortförklaringar.
2. Mycket fantasi.
Varför i annat fall försöka få det till den homosexuelle dog på grund av att en orm låg runt hans, när utredningen tydligt och klart och visar att han blev ihjälslagen?
Eller har ormar stålhättade kängor på sig när de ska döda ett byte?
Det påståendet faller ju snabbare och tyngre än 1 ton tegelsten, ormar har ju varken fötter eller ben.
Eller använder ormar baseballträn när de ska döda ett byte?
Tja, för det behövs ju händer och armar och det har ju inte ormar heller.
Men ändå, varför lägga en orm runt den mördades hals efter mordet? Eller försökte 19-åringen få det till attt ormen hade strypt den döde?
Om det här skulle stämma, vilket det naturligtvis inte gör, så skulle det ju ha varit en pyton- eller boaorm då. Ingen boaorm eller pytonorm äter ju människor, i alla fall inte i Sverige.
Och sedan har vi det där om att 16-åringen påstår att han var rädd för ormar. Visst, jag kan förstå att det finns folk som är rädda för ormar, men är man det så är man väl inte så smart om man lägger en sådan runt någons hals.
Eller också har 16-åringen, som förmodligen har lagt ormen runt likets hals i ett minst sagt extremt dåligt försök för försöka att dölja mordet, i och med detta gett uttrycket "face your fear" en helt ny innebörd.

Nåväl, att dessa "flyktingbarn" har mördat den homosexuelle mannen just för att han var homosexuell är alldeles uppenbart.
Lika uppenbart är att det är frågan om ett hatbrott med uppsåt att mörda någon, vilket ju också skedde.
Åtalet har naturligtvis väckt starka reaktioner och känslor, bl a ifrån organisationen RFSL (alltså Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter), närmare bestämt från dess ordförande Ulrika Westerlund.
Det första de flesta (eller rättare sagt alla) tänker när de hör detta är väl följande:

-Jättebra att de åtalas, hoppas de blir fällda och att domen blir hård!

Men inte Ulrika Westerlund inte, ånej, istället är hon skarpt kritisk till åtalet och menar att mordet inte är ett hatbrott.
Eeeh, okej, vad är det då? Spelet Fia med knuff?
Eller ett parti schack?
Eller menar hon möjligtvis att mordet är att jämföra med det välkända sällskapsspelet Monopol?
Och du, Ulrika Westerlund, har mage att vara ordförande för en organisation som är till för att värna homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter samtidigt som du står och negligerar ett mord med tydliga hatbrottsmotiv på en av de personer vars rättigheter du påstår dig värna om.
Du är en enda stor skam för RFSL, "fröken" Westerlund, avgå omedelbart som ordförande för RFSL och gå också ur organisationen med omedelbar verkan!

Läs mer om det hela på t ex följande:

Flyktingbarn åtalas för bestialiskt mord på transvestit - död orm runt likets hals ,

Lade död orm vid likets hals: "Jag är ormrädd" ,

RFSL-kritik när flyktingbarn åtalas för hatbrott ,

RFSL-tvekan om att det är ett hatbrott: "Polisens kompetens kan diskuteras" .

Inga kommentarer: