torsdag 3 december 2015

Till Gudrun Schyman och SSU Stockholm: Låt en massa flyktingar bo i era hem permanent

Att regeringen har infört hårdare asylregler är bra, att sedan baktanken med det är att locka sverigedemokratiska väljare till att byta partisympatier är en annan sak.
Men många av de vänstermänniskor som hela tiden har stött regeringen i olika sammanhang gör nu precis tvärtom, en av dessa är den gamla alkoholistkärringen Gudrun Schyman som är partiledare för manshatarpartiet Feministiskt Initiativ.
En annan motståndaraktör på vänsterkanten är SSU Stockholm, som anklagar regeringen för att föra en rasistisk politik på grund av de hårdare asylreglerna.
Men vad är SSU Stockholm själva då? Jo, en samling grova våldsverkare som skulle mörda varenda invandringskritiker i hela Sverige om de finge chansen. 
Och nej, regeringen bedriver inte någon rasistisk politik (förutom emot svenskar och vita invandrare då), istället tycks den ha insett att man inte kan fortsätta ösa in en massa folk som inte har i Sverige att göra.
Så där ser man, även ett gäng kobenta och enbenta hönor med en extremt aggressiv variant av nageltrång kan stå på benen (eller rättare sagt benet).

Ja, Gudrun Schyman är som sagt en av de som går till hårt angrepp mot regeringen, hon basunerar bl a ut att hon vill starta massiva protester emot regeringens invandringspolitik.
Ja, att gapa och skrika i högan sky går ju, som det heter, men att göra någonting för flyktingar själv gör hon inte.
Och detsamma gäller SSU Stockholm.
Till Gudrun Schyman, SSU Stockholm och alla andra politiskt korrekta "högdjur" som kritiserar regeringens hårdare flykting- och invandringspolitik: Istället för att anklaga regeringen för att vara rasister så visa att ni är bättre då, ta in flyktingar i era hem och låt dem bo där i flera år, gör dem till er familj osv.
I annat fall är ni bara ett gäng ynkliga och vidriga hycklare hela bunten!

http://www.friatider.se/schyman-manar-till-massiva-protester-mot-regeringen ,

http://www.friatider.se/ssu-stockholm-l-fven-f-r-rasistisk-politik-och-b-r-avg ,

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=964405720282619&id=421881187868411 .

Inga kommentarer: