onsdag 14 oktober 2015

Gustav Fridolin kränker, hånar och är rasistisk emot invandrarungdomar

Säga vad man vill om Sveriges utbildningsminister Gustav Fridolin, men saklig och verklighetsförankrad har han ju aldrig varit. Men så är han ju också miljöpartist, och hur sådana tänker (eller rättare sagt inte tänker) vet man ju allt för väl vid det här laget.
Miljöpartiet består ju till 99 % av idioter, och det var väl därför som Stefan Löfven ville ha med Miljöpartiet i sin regering.
Eller uttryckt på ett annat sätt: En idiot ska med idioter umgås.

När det gäller Gustav Fridolin så är väl frågan nu om han ändå inte har kommit på ett förslag som lätt passar på 10-i-topplistan över de mest idiotiska förslag som någon miljöpartist har kommit på, det här är ju faktiskt i klass med när Åsa Romson jämförde flyktingströmmarna i Medelhavet med förintelseförsöken i Auschwitz.
I alla fall vill den lille "ungtuppen" Fridolin att invandrarungdomar ska placeras i årskurser som är väldigt långt under deras egen ålder, t ex kräver han att 14-åringar ska sättas i årskurs 2!
Har man hört på självaste maken, en person som påstår sig värna om alla människors lika värde samtidigt som han sätter icke-vita invandrare och flyktingar före svenskar och vita invandrare i alla lägen och situationer som finns gör nu en total helomvändning.
Vad består den i då? Jo, följande: Gustav Fridolin gör i och med sitt krav grovt narr av invandrarungdomar i 14-årsåldern och även kränker dem rejält. Han menar ju att dessa har samma IQ-som 2-åringar!
Vet hut, Fridolin, du vet verkligen inte vilken fot du ska stå på du! Eller också har du brutit båda fötterna.
Hur korkad får man vara egentligen? Hur kan Fridolin göra en sådan kovändning?
Det är ju alldeles uppenbart vad han försöker göra för någonting, nämligen komma med samma sorts förslag och krav som han anser att Sverigedemokraterna gör.
Vad är det då? Jo, rasistiska förslag.
Hoppas ett gäng invandrarföräldrar slår sig samman och anmäler Gustav Fridolin för grov kränkning av invandrarungdomar, det skulle i alla fall jag göra om jag vore invandrare och hade barn.
Vet hut, Gustav Fridolin, sluta upp med din rasism emot invandrare!

http://www.friatider.se/fridolin-vill-s-tta-ton-riga-invandrare-i-rskurs-tv ,

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/94178 ,

https://www.nordfront.se/utbildningsminister-fridolin-vill-satta-tonariga-invandrare-i-arskurs-tva.smr .

Inga kommentarer: