onsdag 21 oktober 2015

Angående flyktingströmmarna: Det är skillnad på camping och "camping"

Visst är det trevligt och kul att campa, eller hur? Dock undrar man om vissa människor totalt har missuppfattat vad ordet camping betyder, detta med anledning av den senaste tidens flyktingkaos och flyktingströmmar.
Visst, det är väl upp till var och en hur man vill campa, men det finns faktiskt ändå vissa regler och riktlinjer på hur det ska se ut.
Med andra ord så kan det alltså inte och får inte se ut hur som helst, i annat fall kan man ju lika gärna säga att det går att campa i en "sopavgrund" eller i en sophög på en sopstation.
Som sagt, det finns faktiskt regler och riktlinjer på hur camping ska se ut.
Men försök säga det till Stefan Löfven och andra politiskt korrekta makthavare till politiker eller "journalister" och de kommer att se ut som ett enda stort frågetecken.
Fast deras reaktion är ju inte särskilt konstig, jag menar, när de inte är kompetenta på de områden de ska vara det så varför ska de vara det på andra områden?
Vi som är normala och verklighetsförankrade vet ju i alla fall vad som menas med camping, ta bara den bild som är här nedanför t ex.
För ingen vettig eller på annat sätt normal människa kan väl med bästa vilja i världen påstå att den nedskräpning och vandalisering som syns längst ner på bilden är att campa? Eller?
Döm själva (och håll i hatten också, när ni ändå håller på):


Här följer några relaterade länkar:

http://avpixlat.info/2015/10/20/ensambluff-i-nytt-land/ ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-svenska-taltlager-att-vanta/ ,

http://www.di.se/artiklar/2015/10/20/bygglov-fordrojer-taltlager/ ,

http://www.exponerat.net/afghanistan-gor-7-000-pass-om-dagen-at-flyktingar-som-vill-till-norra-europa/ .

Inga kommentarer: