måndag 16 februari 2015

De islamiska stormtrupperna

I lördags skedde återigen muslimska terrordåd, denna gång i Köpenhamn begådda av en 22-årig man med arabisk härkomst som var född och uppvuxen i Danmark.
Hans namn är (eller rättare sagt var) Omar Abdel Hamid El-Hussein, och var (eller är, om man så vill) ytterligare en i den stora mängden extrema muslimer som ser hädelse överallt så fort någon offentlig person säger eller på annat sätt tycker någonting "negativt" om den politiska ideologin/religionen islam.
Denna gång var målet för terrorattacken den kände konstnären Lars Vilks, Omar misslyckades dock och sköts som väl var ihjäl av danska poliser.

Fast på ett vis lyckades han, han ville ju dö.
Så varför sköt han inte sig själv istället? Varför var polisen tvungen att slösa med kulor? För det är ju inte gratis att skjuta ihjäl någon, kulor kostar ju som bekant pengar.
För övrigt är de terrordåd som begås av muslimer intressanta, detta på grund av följande:
Ett tag pratade nationalsocialister om att det skulle komma ett raskrig, en del gör det fortfarande.
Men på ett vis har de rätt, raskriget har ju på många håll i världen börjat fast i en religiös tappning då.
Vilka är det som har startat det då? Jo, extrema muslimer som sympatiserar med t ex Islamiska Staten, al-Qaida och andra liknande muslimska terrororganisationer. 
Och anhängare har de en hel del av också, t ex bland vanliga muslimer.
Även "mildare" former av muslimska organisationer som stödjer detta (t ex Islamiska Förbundet) finns, dessa stödjer också även hat och våld emot människor som de anser har fel sexuell läggning. Ett av många exempel på sådana människor är homosexuella människor, detta oavsett vilken etnicitet eller religion de tillhör.
Ett annat exempel på människor som extrema muslimer vill utrota är judar, ett tredje är kristna osv.
Så nationalsocialister som pratar om raskrig har inte fel, dock är det muslimer emot västerlänningar och människor som stödjer västerlänningar som det är frågan om.
I övrigt stämmer det ganska bra.

http://www.svt.se/nyheter/varlden/terrordad-i-kopenhamn-detta-har-hant ,

http://www.tv4.se/nyheterna/artiklar/terrord%C3%A5den-i-k%C3%B6penhamn-f%C3%B6lj-utvecklingen-h%C3%A4r-54e0412bb9a9f680b500007f ,

http://snaphanen.dk/2015/02/16/bespara-oss-flosklerna/ ,

http://www.alingsastidning.se/2015/02/usa-reaktioner-pa-terrordaden-i-kopenhamn/ ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/lade-upp-terrorvideo-gick-och-mordade/ ,

http://www.friatider.se/har-ar-terroristen-omar-abdel-hamid-el-hussein .

Inga kommentarer: