onsdag 18 februari 2015

Tommy Lindh har rätt i sin åsikt om Miljöpartiet - han ska inte behöva be om ursäkt

Sedan c:a 1 timme tillbaka står det klart att Värmlandspolisens presstalesman Tommy Lindh idag har bett om ursäkt för sin åsikt om att Miljöpartiet är en terroristorganisation och varför han tycker det, en åsikt som han för övrigt förra veckan uttryckte på sin privata Facebooksida.
Han uttryckte alltså denna åsikt som privatperson, och inte som polis.
Men densamma har han alltså idag bett Miljöpartiet om ursäkt för.
Så här skriver han på sin Facebooksida:

"Med anledning av den uppmärksamhet som ägnats åt ett privat inlägg på Facebook som gjorts av mig vill jag härmed be Miljöpartiet och dess olika förbund om ursäkt för det ordval som användes i statusuppdateringen på min privata Facebook."

Naturligtvis är Miljöpartiet, så snarstuckna de är över att en person i viss mån har rätt om dem, glada över Lindhs ursäkt.
Så här säger miljöpartisten Catrin Steen om hans ursäkt:

 –  Genom denna ursäkt från Tommy Lindh känner vi, miljöpartister, att vi kan lita på att han, som presstalesperson, också representerar den demokratiska värdegrund som polisen står för. Och med det sagt kan vi nu lägga frågan bakom oss och blicka framåt och fortsätta vår goda dialog med Polisen i Örebro län.

Men ärligt talat, varför ska Tommy Lindh behöva be om ursäkt för sin åsikt vilken han som privatperson uttryckte på sin Facebooksida? Hade han uttryckt den som polis så hade det däremot varit en helt annan sak, men det gjorde han ju inte.
Däremot har han helt rätt om Miljöpartiet, dock inte om att det är en organisation:
Miljöpartiet är en terroristorganisation fast i partiform då, ett av många exempel på det är att partiet hyser gott om islamister som t ex Mehmet Kaplan (vilken för övrigt flera gånger offentligt har hyllat muslimska terroristorganisationer som t ex Islamiska Staten).
Så kan man nämligen också tolka Tommy Lindhs åsikt.
För jag har nämligen svårt att tro att han enbart syftade på att Miljöpartiet terroriserar folket utanför stan med nya utredningar.

Sedan är det ju faktiskt också så här att med tanke på att Miljöpartiet är lika bra som Tommy Lindh på att uttrycka kontroversiella åsikter offentligt så förstår jag faktiskt inte varför de reagerar så starkt på hans uttalande. Gillar inte Miljöpartiet konkurrens, eller vad är det frågan om?
Dessutom är Miljöpartiet inte bara en samling snarstuckna och lättkränkta typer som har stöd av en majoritet av en allt annat än demokratisk svensk journalistkår, ånej, de är också mästare i att bedriva en miljöfientlig politik.
Bara ta det här t ex:
Miljöpartiet fortsätter envisas med att påstå att de värnar om miljön, 99,99 % av alla miljövärnande förslag som de har kommit med genom åren är ju käpprätt åt helvete (de främjar ju inte miljön ett enda dugg ju). 
Och när Miljöpartiet för en gångs skull verkligen kommer med ett förslag som är bra för miljön, ja, då är istället sättet att genomföra det på så in i helvete käpprätt åt helvete att det inte går att genomföra det ändå.
Miljöpartiet består utav en massa lobotomerade dubbelidioter helt enkelt!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/lindh-ber-mp-om-ursakt  ,

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/varmlandsnytt/las-hela-tommy-lindhs-mail-till-mp ,

http://www.nwt.se/varmland/2015/02/18/lindh-ber-miljopartiet-om-ursakt ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6097348  .

Och här har ni den namninsamling som stödjer Tommy Lindh i hans uttalande om Miljöpartiet (gå in och skriv på, i skrivande stund är antalet namnunderskrifter på listan uppe i 1114 stycken):
http://www.skrivunder.com/vi_som_haller_med_tommy_lindh_i_hans_uttalande_om_mp  .

Inga kommentarer: