torsdag 8 januari 2015

Profeten Muhammed hade fördömt den muslimska terrorattacken i Paris igår

Igår skedde i Frankrikes huvudstad Paris ett utav de absolut värsta hatbrotten emot demokratin, som en god vän till mig uttryckte det efteråt så var det en svart dag för demokratin i världen.
De gärningsmän som begick dessa kallblodiga dödsskjutningar på fullständigt oskyldiga människor (bl a journalister på satirtidningen Charlie Hebdo och två poliser) är återigen muslimer, detta står både igår och idag klart utom allt tvivel.
De skrek dessutom slagord som t ex "Vi har hämnats profeten!" medans de sköt ihjäl dessa människor.
Orsaken till att de sköt ihjäl en massa människor som jobbade på satirtidningen Charlie Hebdo var att tidningen hade publicerat ett antal bilder på profeten Muhammed, vilka från början hade publicerats i den danska tidningen Jyllandsposten. Satirtidningen publicerade i natt även en bild på Islamiska Statens ledare.
I och med sina vidriga illdåd emot demokratin och yttrandefriheten så anser sig de muslimer som begick dem igår ha hämnats sin profet.

Men vilken profet är det som de har hämnats? Ja, inte är det profeten Muhammed i alla fall!
Om de hade läst på lite grann om sin store profet innan de begick dessa terrordåd så hade de vetat att han hade skrivit ett brev till en kristen präst om att han ville att kristna och muslimer skulle leva sida vid sida.
I brevet nämnde han bl a att muslimer är Guds krigare och att de därför ska skydda kristna människor, samt en hel del andra saker som dagens muslimer bryter emot när det gäller hans ord.
Istället för att hedra profeten Muhammed så gjorde alltså de muslimer som begick terrorattacken i Paris igår precis tvärtom, de vanärade ju faktiskt och även skymfade honom.
Detta gäller inte bara dessa muslimer utan även alla muslimer som går emot hans ord i detta brev, de borde inte kalla sig för muslimer.
Mer information om detta brev är tänkt att komma i ett kommande blogginlägg (vet inte exakt när bara), jag behöver nämligen få lite mer tid på mig angående den informationen innan jag skriver det blogginlägget.
Så håll ögonen öppna, kära läsare!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20123840.ab ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article20127542.ab  ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6062095 ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/de-dodades-i-attacken/ ,

http://www.friatider.se/nytt-nummer-av-charlie-hebdo-n-sta-vecka  ,

http://www.friatider.se/mehmet-kaplan-till-hotade-satirtecknare-kom-inte-dragande-med-yttrandefrihet  ,

http://avpixlat.info/2015/01/08/medial-orgie-i-hyckleri/ ,

https://www.nordfront.se/svenska-muslimer-hyllar-terrordadet.smr ,

http://www.svt.se/nyheter/varlden/attacken-hyllas-av-jihadister .

Inga kommentarer: