tisdag 20 januari 2015

När ska Mona Sahlin och Rasmus Persson skrivas in på mentalsjukhus?

Som om det inte räckte med Örebros kommunalråd Rasmus Perssons förslag om att extrema muslimer (i det här fallet jihadister) ska få hjälp att få jobb när de har återvänt till Sverige från allt mördande som de har gjort på olika håll i världen får nu förslaget stöd från Socialdemokraternas eget lilla psykfall Mona Sahlin.
Att tycka att hon är ett psykfall (ett livsfarligt sådant också) är inget påhopp eller personangrepp, särskilt inte med tanke på att hon anser att Rasmus Perssons förslag är bra.
Så här säger hon om det:

– För det första har inte alla som återvänt gjort vedervärdiga handlingar. De som har gjort det ska förstås straffas, men andra som reser ned har kanske mer eller mindre lurats in i något de inte kunde föreställa sig i förväg. De vänder tillbaka så fort det bara går.

Ja du, lilla Mona, du har verkligen mycket att lära du, till att börja med borde du starta från absolut noll (alltså exakt samma dag som du föddes).
För dig är det ju minst sagt många riktigt allvarliga fel på, enligt dig har väl Usama bin Ladin aldrig existerat heller då.
Du är ju helt genomsjuk i huvudet som försvarar och negligerar fanatiska mördare, du försvarar ju i och med detta mord på t ex homosexuella människor.
Hur sjutton kan du leva med dig själv? Hur står du ut med att se dig själv i spegeln? Hade jag varit dig så hade jag antingen begått självmord eller också steriliserat mig.
Men eftersom du inte har varesig någon skam i kroppen och något som helst vett så skulle du ju aldrig göra något sådant.
Nej, det enda rätta är att både Mona Sahlin och Rasmus Persson skrivs in på mentalsjukhus för resten av sina liv.
För dessa båda människor är ju fullständigt livsfarliga psykfall, hade de haft någonting i skallen så hade de propagerat för att muslimer som lämnar Sverige för att kriga för islamistiska galningar aldrig skulle få återvända.
Men vad gör Mona Sahlin och Rasmus Persson istället? Jo, de välkomnar dem tillbaka.
Som sagt, in med dem båda på mentalsjukhus för resten av sina liv!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sahlin-stodjer-forslag-om-hjalp-till-is-krigare_4261683.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/orebros-plan-for-hemvandande-jihadister-moter-kritik_4260041.svd ,

http://www.exponerat.net/is-terrorister-fick-praktikjobb-nar-de-kom-hem-till-orebro/  ,

http://www.exponerat.net/vem-vill-mona-sahlin-hjalpa/ .

Inga kommentarer: