måndag 10 mars 2014

Snarstuckna arabländer

Igår visade sig de muslimska delarna av världen återigen sin svaga sida i och med att tre arabiska länder (nämligen Quatar, Bahrain och Förenade Arabemiraten) redan innan filmpremiären av den amerikanska filmen Noah förbjöd den att visas i dessa länder.
Filmen anses i dessa länder strida emot islams lära, vilket ju bara är bra eftersom islam är världens våldsammaste religion.
De som påstår att islam är en fredlig religion vet alltså inte vad de pratar om, med denna retorik kan man ju få det till att det inte är djurplågeri att med kraftiga handskar slita av pälsen på en levande silverräv efter att man har skurit några snitt i "trakten av halsen".
För sådant är nämligen just precis vad som sker på amerikanska silverrävsfarmer där djuren hålls enbart för sina fina skinns skull för att de någon gång ska kunna pryda gamla kärringar som mer eller mindre ser ut att vara i så dåligt skick att de redan står med minst ett ben i graven. Andra och minst lika grymma vidrigheter på dessa farmer emot sådana djur begås också.
Angående filmen Noah så verkar det vara en bra film, och den kommer jag att se.
Och detta oavsett vad en massa snarstuckna muslimer tycker!

Fler muslimska länder förväntas för övrigt stoppa filmen, t ex Jordanien.
Men Jordanien är ju å andra sidan inget land där det bor så värst många verklighetsöppna människor(om ens någon alls), däremot har vissa ledande människor där minst sagt storhetsvansinne med världsherravälde i tankarna.
Jag tänker t ex på den jordanske åklagare som åtalade chefredaktören för den danska tidningen Jyllandsposten, detta på grund av att tidningen publicerade karikatyrteckningar på muslimernas store profet Muhammed. Åklagaren krävde att chefredaktören för den tidningen skulle infinna sig i jordansk domstol.
Problemet för den åklagaren var bara att åtalet skedde i Jordanien, inga utlämningsavtal finns ju mellan Danmark och Jordanien.
Och även om det hade funnits det so what?! Att publicera karikatyrteckningar är inget brott i Danmark.
Jordanien styr helt enkelt inte över världen, lika lite som alla andra muslimska länder gör.
Så vakna upp "kära" muslimer, inse att ni inte härskar på jorden.
För ni är väl inga tyrannosaurier? (Tyrannosaruierna dog ju ut för ett stort antal miljoner år sedan, detta vet många människor på jorden, men tydligen inte alla dock.)
Eller?

http://hd.se/noje/2014/03/09/arablander-forbjuder-noah/ ,

http://www.svd.se/kultur/arablander-forbjuder-noah_3344096.svd ,

http://www.metro.se/nyheter/arablander-forbjuder-noah/Hdznci!zuEl7C@3QtwYl93wYH3vHw/ ,

http://www.folkbladet.nu/792200/arablander-forbjuder-noah ,

http://www.gp.se/kulturnoje/1.2305308-arablander-forbjuder-noah- .

Inga kommentarer: