tisdag 11 mars 2014

De senaste dagarnas vänsterextrema våldsattacker i Malmö

Det är idag bekräftat att det är vänsterextremister som är ansvariga för våldsamheterna i Malmö i samband med den "feministiska" demonstration som hölls där i helgen.
Det är också vänsterextremister som då begick "trevligheter" som mordförsök och andra liknande grova brott.
Om detta kommer radioprogrammet Gjallarhornet att handla om nu på lördag, medlemmar från Svenskarnas parti är inbjudna att deltaga i programmet då och en av dessa har tackat ja.
Precis som vanligt kommer jag och Jimmy (samt programledaren förstås) att medverka, Ellen som var med i förra lördagens avsnitt kommer också att medverka då.
Svenskarnas parti har gått ut med ett pressmeddelande i vilket man går ut med vad det var som verkligen hände, i pressmeddelandet står det bl a följande:
Under lördagen hade ett sällskap på sex personer sammanstrålat på en restaurang i centrala Malmö för att äta och titta på en sportgala. Några ur sällskapet är medlemmar i Svenskarnas parti. När sällskapet skulle bege sig hemåt attackerades de med flaskor och stenar av en grupp på cirka 25 vänsterextremister som kände igen nationalisterna. Sällskapet försökte först avlägsna sig från platsen men en i gruppen hamnade på efterkälken och blev misshandlad av vänsterextremisterna med flaskor och andra tillhyggen.
När resten i sällskapet upptäckte att deras kamrat var i fara så vände man tillbaka för att skydda honom och man lyckades till slut få loss honom från vänsterpöbeln. Efter det så avlägsnade sig sällskapet från den numerärt överlägsna gruppen vänsterextremister. Kort därefter såg sällskapet en polispatrull. De sökte upp poliserna och bad om hjälp med vård av kamraten som råkat illa ut. De våldsamma vänsterextremisterna ska enligt egen utsago ha deltagit på en feministdemonstrationen tidigare under kvällen. En vänsterextrem hemsida rapporterar att man sett nationalisterna sprida material varpå man ”reagerat” på detta. Enligt uppgifter i media ska de vänsterextrema demonstranterna även varit inblandade i andra våldsamheter under kvällen. Bland annat ska de ha attackerat en butik under demonstrationen.
Det är en grundläggande rättighet att få försvara sig och sina kamrater under pågående angrepp.  Svenskarnas parti fördömer det politiskt motiverade våldet och ser allvarligt på att samhället inte har viljan eller kapaciteten att stoppa vänstervåldet. Vi ser det som en plikt som svenskar att ingripa till skydd av folkkamrater som utsätts för våld.
En av de vänsterextrema våldsverkarna som skadades under överfallet är Showan Shattak. Shattak har tidigare deltagit i vänsterextrema kravaller, öppet förespråkat politiskt motiverat våld och hyllat våldsvänstergrupper så som Revolutionära fronten.
Ni kan höra programmet live på Sverigekanalens hemsida från kl.16.30, kl.17.00 till 18.30 sänds det live i Stockholms närradio och på Sverigekanalens hemsida, för att därefter köras på den sistnämnda kanalens hemsida fram till c:a 19.00.
Ni som inte har möjlighet att lyssna på det live kommer att kunna göra det efter programmet, eftersom det kommer att spelas in och läggas ut på internet.
Missa inte Gjallarhornet nu på lördag alltså!

http://www.sverigekanalen.blogspot.se/ ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/polisens-uppgifter-sa-startade-knivbraket/ ,

http://www.expressen.se/kvallsposten/motstridiga-uppgifter-forsvarar-utredning/ ,

http://karpstryparn.wordpress.com/2014/03/11/vansterextremister-bakom-valdsamheterna-i-malmo/ ,

http://www.expressen.se/kvp/ledare/mork-helg-i-sverige--vald-aldrig-losningen/ ,

https://www.realisten.se/2014/03/09/25-vansterextremister-overfoll-nationalister-i-malmo/ ,

https://www.realisten.se/2014/03/11/kvinnomisshandlande-vansterextremist-till-attack-mot-svenska-nationalister/ ,

https://www.realisten.se/2014/03/11/det-hycklande-etablissemanget/ ,

https://www.realisten.se/2014/03/11/medierna-torstar-efter-nationalistiskt-blod/ ,

https://www.realisten.se/2014/03/10/ett-desperat-etablissemang-och-nationalistiska-framgangar/ ,

http://www.friatider.se/nazistattack-var-vansterextremt-overfall ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18517759.ab ,

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/hall-skoldarna-uppe/ .

2 kommentarer:

Gunnar Andersson sa...

www.sverigekanalen.tk
www.gjallarhornet.tk
Jag har inbjudit flera från Svenskarnas Parti att medverka i våra live program.

Karpstryparn sa...

Svar till Gunnar Andersson: Skitbra det, hoppas att någon eller några av dem kommer att medverka.