söndag 13 oktober 2013

Är kackerlackor en folkgrupp?

Den 31 maj i år publicerade Realisten.se en kort artikel om hur Miljöpartiet hävdat att de pågående kravallerna i Stockholms förorter, liksom i flera andra städer i Sverige, berodde på svenskarnas rasism. Artikeln återgav tre miljöpartisters ståndpunkter och framförde inga egna åsikter.
En person kommenterade artikeln så här:
"Nu sätter ”damage controf-arbetet igång. Nu ska vi matas om och om igen i flera månader med sådana här uppenbara lögner serverade med moralargument ”skäms om du inte tycker som vi”, tills medborgarna lydigt säger ”mer moskéer”, ”mer invandrare”, ”mindre svenskar”. Eller så blir det tvärtom – att dalkarlarna marscherar till Stockholm och slänger ut dessa vidriga förrädare, råttor, odjur, blodsugande folkförintande nosferatus och ger dem inte bara näthat utan det hat de förtjänar i verkligheten, manifesterat på ett språk som de förstår."
Med anledning av denna kommentar så ska Justitiekanslern ha väckt åtal mot kommentaren under den underliga beteckningen hets mot folkgrupp.
Men vad är den egentliga orsaken till detta åtal? Jo, att man vill komma åt nättidningen Realisten.
Förmodligen är det väl någon extremt snarstucken idiot till miljöpartist eller annan politiskt korrekt politiker som har anmält kommentaren, personen ifråga vet mycket väl att politiker inte är någon folkgrupp.
För "hets" mot någon folkgrupp finns ju inte i kommentaren.
Men visst, lagen om hets mot folkgrupp innefattar ju mer än väl väldigt mycket saker som inte har någonting med folkgrupper att göra, t ex trosbekännelse och sexuell läggning.
Inte heller kön har någonting med folkgrupper att göra, alla människor har ju oavsett folkgrupp ett manligt kön eller ett kvinnligt kön.
Men nämner man vad namnet på det kvinnliga könet är, ja, då riskerar man omedelbart att utsättas för hatpropaganda från extrema feminister.
För att säga vagina, ja, det är tydligen oerhört hemskt och hatiskt det!

Vad ska lagen om hets mot folkgrupp innefatta härnäst förresten?
Brännässlor? Is och snö? Hästar? Kackerlackor?
Angående kackerlackor förresten så skulle jag inte bli förvånad om någon politiskt korrekt/"antirasistisk" person jämför dem med muslimer.
För kackerlackor finns ju överallt och är väldigt svåra att bli av med.
Men lik förbaskat är inte kackerlackor någon folkgrupp, och inte muslimer heller för den delen.
Däremot kan inte muslimer överleva ett kärnvapenkrig (deras hud stöter ju inte bort radioaktiv strålning), och inte äter de vad som helst heller.

Angående kommentaren som är åtalad för hets mot folkgrupp: Läs mer om det hela på https://www.realisten.se/2013/10/10/politiker-skyddas-av-lagen-om-hets-mot-folkgrupp/ .

Inga kommentarer: