onsdag 23 oktober 2013

Aftonbladet är Sveriges största och värsta hatsajt

Att samtliga "journalister" på Aftonbladet lider av några former av kraftiga psykiska störningar är alldeles uppenbart, jag tänker nu på bl a tidningens hetsjakt på t ex den sanningsenliga nyhetssajten Avpixlat.
Det verkar som Aftonbladets "journalister" skriver sina artiklar ifrån hispan, samtidigt är detta ändå inte särskilt förvånande.
För jag förstår dem, det kan inte vara särskilt kul att få konkurrens från håll som till skillnad från dem själva är sanningsenliga.
Men man nöjer sig inte med att sprida lögner om Avpixlat och annan invandringskritisk media, ånej, nu ger man sig även på de personer som påstås finansiera sajterna också.
Att Aftonbladet sedan gör sig skyldiga till grova brott som t ex dataintrång är däremot tydligen inget att bry sig om, "den goda sidan" ska vinna även om den så begår folkmord.
Själv tycker jag så här om Aftonbladets lögner i det här fallet:

Intressant att Aftonbladet som är Sveriges största och värsta hatsajt anklagar andra på falska grunder för att hata. Inte heller är Aftonbladet för demokrati, de flesta av tidningens artiklar går ju inte att kommentera.
Jag fattar inte varför Jan Helin & Co kräver att folk som vill kommentera Aftonbladets artiklar måste ha ett Facebook-konto när det inte går att kommentera dem.
Men det klart, samtliga av Aftonbladets "journalister" har ju pluggat journalistik via distans på sina skithus, att de under denna tid förmodligen har varit kraftigt LSD-påverkade och även ständigt druckit mängder med 70 %:igt rent hembränt ligger nära till hands också.
Så jag är inte förvånad.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17705693.ab ,

http://avpixlat.info/2013/10/23/aftonbladets-intrang-fortsatter/ ,

http://www.dn.se/ekonomi/samhallstoppar-donerar-till-avpixlat/ .

Inga kommentarer: