tisdag 24 juli 2012

Varför ska inte sanning vara sanning?

I söndags blev det återigen ramaskri a la' big bang bland Sveriges alla antidemokratiska och fascistiska rödvinsvänstrar, den här gången berodde det på att polisen (i det här fallet Södermalmspolisen) hade gått ut med ett sanningsenligt signalement på en brottsling som hade begått en väskryckning vid Staoil Frescati.
Anledningen till att man gjorde det var naturligtvis att få fast brottslingen.
Men sådant får man uppenbarligen inte göra i Sverige, ånej, att förespråka lag och ordning som polis är tydligen rasistiskt.
Men att vara antidemokratisk/fascistisk/rasistisk "antirasist" och dag ut och dag in ängna hela sin vakna tid åt att förstöra den lilla fjuttiga pappersbit av demokrati som finns kvar i Sverige, ja, det går alldeles utmärkt det.
Följden av detta blev denna gång att Södermalmspolisen tvingades be om ursäkt för att ha skött sitt jobb.
Men hur löd då det så "fruktansvärt farliga och hemska" signalementet? Jo, följande:

"Man, 20-30 år, svart t-shirt, svarta shorts, svart hår. "Romskt utseende", enligt vittne".

Ett vittne hade alltså gett denna beskrivning till polisen, och de gick då precis som man ska göra ut med signalementet.
Men att vilja ha lag och ordning i Sverige är ju inte den antidemokratiska vänsterkårens starka sida precis. Angående Södermalmspolisen så borde de självklart inte bett om ursäkt för att ha gjort sitt jobb. Detta är för jävligt, när poliser som verkligen vill sköta sitt jobb gör det, ja, då blir de anklagade för att vara rasister. Men att som antidemokratisk/fascistisk/rasistisk "antirasist" anordna en "antirasistisk" manifestation i Bollnäs till förmån för ett gäng utländska våldtäktsmän, ja, det går bra det.

Läs mer om den antidemokratiska fascistvänsterns gallskrik emot Södermalmspolisen på bl a följande:

http://avpixlat.info/2012/07/24/alltfor-sanningsenliga-signalement-del-877/ ,

http://www.realisten.se/2012/07/24/twitter-polis-i-blasvader/ ,

http://www.friatider.se/sodermalmpolisen-fel-aterge-vittnescitat-om-romskt-utseende ,

http://www.dn.se/sthlm/twitterpoliserna-maste-akta-tungan .

Och på http://www.realisten.se/2012/07/19/familj-till-gruppvaldtagen-flicka-tackar-svenskarnas-parti/ hittar ni en del om den så kallade "antirasistiska" manifestationen i Bollnäs, samt ett tackbrev från den gruppvåldtagna flickans familj till Svenskarnas parti.

Inga kommentarer: