tisdag 3 juli 2012

Varför får inte icke-vita invandrare kritisera den svenska invandringspolitiken?

I Sverige får man inte, om man är svensk eller vit invandrare, kritisera invandringspolitiken, att det är så har 7-klövernpartierna med hjälp utav den hatiska PK-median sett till.
Men hur är det om man är icke-vit invandrare eller icke-västerländsk invandrare då? Nej, då får man inte kritisera den heller.
Ett utav de mest kända bevisen på det var när den folkpartistiske riksdagsmannen och samhällsdebattören Mauricio Rojas kritiserade den på ett mycket genomsakligt sätt, kritiken ifrån honom gentemot den övriga PK-eliten i både riksdagen och den svenska PK-median var inte nådig.
Men vad blev följderna av detta? Jo, han belades med munkavle, blev utfryst av både PK-kollegor och PK-media, utsatt för hot av olika slag, misshandelsförsök och annat "trevligt".
Allt detta resulterade i att han fick fly till Spanien och bosätta sig där, han blev alltså politisk flykting.
Och allt detta bara för att han som chilensk invandrare ifrågasatte invandrings-, asyl- och flyktingpolitiken i Sverige.

Men han är långt ifrån ensam om det, den senaste invandraren i raden som ifrågasätter invandringspolitiken och för det utsätts för "trevligheter" är skribenten och Sevedbloggaren Hera Lamppu Maduro på Skånska Dagbladet.
Att som hon gjorde, nämligen att kritisera den svenska invandringspolitiken och vilja stoppa invandringen en generation, får man absolut inte göra. Ånej, sådant är strängt förbjudet, och straffas hårt i bästa DDR-stil.
Hennes båda artiklar försvann nämligen bara några få dygn efter att de hade publicerats. Och detta utan någon som helst förklaring ifrån Skånska "Flumbladet".

Och så har det politiskt korrekta etablissemanget mage att tjata och gnata sig varm över demokrati, trots att de hatar den.
Men visst, då var väl det som hände i Auschwitz demokratiskt också då, det bestämdes ju utav fler personer än EN!

Läs mer om det hela på t ex http://avpixlat.info/2012/07/03/de-farliga-orden-vi-inte-far-lasa-tidning-censurerar-bort-blogginlagg/ .

Som tur är så har Avpixlat sparat de artiklar som raderades från Skånska Dagbladet, ni hittar utdrag från dem på följande länkar:

http://avpixlat.info/2012/06/29/skd-bloggare-forstar-och-haller-med-avpixlats-lasare/ ,

http://avpixlat.info/2012/07/03/skd-bloggare-hade-inte-sverige-matt-bra-av-ett-helt-invandringsstopp-for-en-generation/ .

Länge leve demokratin!

3 kommentarer:

Steinlager69 sa...

Detta ska belysas och det om och om igen. Vissa måste väckas nu och ta del av vansinnet och en del märkliga individers ideologiska härdsmälta!!

Beskök gärna min Samhällsblogg som visar det sanna och äkta islam, kriminaliteten, invandrimgen och politik.... Och lite till..

Http://dacke2012.woredpress.com

Anonym sa...

Kan man kallas politisk flykting om man självmant lämnar ett land för att man inte kan acceptera att majoriteten inte tycker som en själv?

Varför publicerar avpixlat bara "utdrag" och inte hela sanningen!? Är det verkligen så "avpixlat"?

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Rojas drevs på flykten genom bl a mordhot, total utfrysning och grova misshandelsförsök i mängder. Behöver jag säga mer?
Men du kanske anser att det är bra att invandrare i Sverige utsätts för sådant?

Angående Avpixlat: Om du hade läst de två blogginläggen som hade skrivits av Sevedbloggerskan så hade du inte ställt frågan ens. De utdrag som finns av blogginläggen i artiklarna är det enda som finns kvar av Sevedbloggerskan båda inlägg. Käre vän, om du ska klaga så klaga på Avpixlat istället.