tisdag 18 oktober 2011

Invandrare eller inte?

Igår dominerades mycket av PK-media utav nyheten om att en 4-årig pojke i förrgår hade blivit mördad i det lilla samhället Ljungby som ligger mellan Värnamo och den halländska orten Halmstad.

Men även demokratiska/politiskt inkorrekta nyhetssajter som t ex Fria Tider på http://www.friatider.se/ rapporterade om mordet: http://www.friatider.se/forsvunnen-fyraaring-blev-mordad .

Läs mer om det hela på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/dodsorsaken-i-ljungby-klarlagd_6561119.svd  ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fyraarige-pojkens-dod-mordutreds_6556829.svd ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.750524-fyraaring-blev-dodad ,

http://www.bt.se/nyheter/fyraarig-pojke-i-ljungby-dodades%282988882%29.gm ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4751733 ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=4751270 ,

http://svt.se/2.33731/1.2569547/brott_bakom_4-aringens_dod ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/forstamning-i-ljungby-efter-fyraarings-dod 

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-haller-presskonferens 

och

http://www.dn.se/nyheter/sverige/socialtjansten-inkopplad-innan-4-aringen-dodades  .

Är detta ytterligare ett i den enorma mängden rader på mångkulturens och massinvandringens "bra" effekter? För Ljungby är knappast förskonat från dessa nackdelar, precis som alltid när det är frågan om fel sorters invandrare så finns det alltid stora problem och nackdelar.

Visst, det är inte säkert att gärningspersonen är invandrare, men med tanke på att även Ljungby liksom alla andra orter i Sverige dras med massinvandringsproblem så talar det mesta för det.

Men visst, vi vet ju som bekant att det finns gott om PK-människor i Sverige som anser att brott bara är ett problem om det begås av svenskar och vita invandrare.
Lyckad inställning sådana människor har, va? Nej, absolut inte alls.

Dessutom finns det ju gott om mängder med bevis för att invandrare ifrån vissa delar av världen står för en övervägande majoritet utav brottsligheten i Sverige, så att påstå att massinvandring inte är ett megaproblem blir minst sagt både verklighets- och sanningsförnekande så det formligen skriker rejält om det.

Men visst finns det fördelar med invandring, tror ni mig inte så fråga vår genomkorkade integrationsminister Erik "Umpa gumpa" Ullenhag.

Ett av många bevis på att han är genomkorkad hittar ni här: http://affes.wordpress.com/2011/05/27/erik-ullenhag-utreder-framlingsfientlighet/ .

Ett annat är det här: http://www.friatider.se/fiasko-for-regeringens-etableringsreform-222-invandrarjobb-kostade-en-miljard .

Enligt "herr" Ullenhag är det här fiaskot ett mycket bra bevis på att man "tar hand om nyhitkomna invandrare och ger dem jobb".

Ullenhag, lär dig skilja på orden framgång och fiasko till att börja med.
Fast det klart, för att sånt här ska leda någon vart så måste man ju naturligtvis ha att göra med människor som verkligen vill jobba, med andra ord så har regeringen slängt ut en hel miljard på fel invandrare.

Och om nu måste ösas ut en hel miljard, ös då ut den på människor som VERKLIGEN har det svårt, t ex hemlösa och uteliggare.
För de flesta av dessa vill säkert ha ett jobb, annat är det med dem som Erik Ullenhag och hans allierade Marie Linell Persson på AF satsar på.

Enligt Marie Linell Persson är det här tydligen jättebra:

-Vi på Arbetsförmedlingen är nöjda med siffrorna, det är glädjande att vi ser att det börjar hända saker.

Eeeh, okeeej, jag är inte så säker på att jag skulle vilja vara obducent den dag som hennes och Ullenhags hjärnor ska obduceras.
För frågan är vad man hittar där (om man ens hittar någonting alls)....och i så fall i vilket skick det är.

Fast det klart, med tanke på att varken fröken Persson eller Erik Ullenhag använder sina hjärnor till att tänka med så lär deras hjärnor vara världens absolut mest oslitna sådan, ja, mer oslitna än den mest oslipade diamant.

Och när vi ändå är inne på invandrare:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kamp-in-i-det-sista-mot-utvisning_6561187.svd

http://www.dn.se/nyheter/sverige/roda-korset-vadjar-orimligt-och-inhumant-att-utvisa  ,

http://www.dn.se/nyheter/sverige/demenssjuk-91-aring-utvisas

och

http://www.bt.se/nyheter/tt_inrikes/kamp-in-i-det-sista-mot-utvisning%282991092%29.gm  .

Varför utvisa henne? Låt henne dö i Sverige istället, med tanke på det skick hon är i så dör hon säkert inom en vecka eller högst en månad.
Dessutom har vi ingen sjukvård värd namnet i Sverige längre, det har vi inte haft sedan milleniumskiftet och slutet på 90-talet.

Så om hon inte utvisas så spar Sverige både pengar och tid.

Men hade Sverigedemokraterna suttit i regeringsställning så hade hon fått stanna, detta sade nämligen Jimmie Åkesson i en riksdagsdebatt för en vecka sedan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte varför Sverige alltid ska ömma för alla behjärtansvörda fall. Visst är det många det är synd om men varför ska just svenska skattebetalare betala för allas dåliga samveten? Hur kom denna kvinna över huvud taget hit? I länder som Australien får Du inte ens uppehållstillstånd om Du är över en viss ålder. Det är belysande att de som betalar minst i skatt skriker mest om orättvisor och förväntar sig att andra ska betala.Och är det tänkt att denna kvinna ska in på ett service hem som förvägras många med hänvisning till att de är för friska och ska ta hand om sig själva? Att en kvinna utan asylskäl och som aldrig betalat skatt här ska ta upp en dyr plats på andras bekostnad är stötande. Hur synd det är om henne så anser jag att hon ska utvisas.Jag vill inte bekosta hennes åldringsvård speciellt som jag ser mina egna släktingar förvägras detta trots ett långt och arbetssamt liv.

Karpstryparn sa...

Svar till Anonym: Kan bara säga att jag håller med dig.

Ma sa...

Tror inte att hon hinner leva så länge att hon hinner få någon plats på servicehus. Det brukar vara långa köer dit. Det är dock knappast sittande regering somgjort att hon fått stanna, utan EU. Kan Sverige få lite extra bidrag till sånt här från EU....

Fenixmonas sa...

Har läst ditt inlägg men hinner inte riktigt att analysera allt just nu...Måste iväg till jobbet! Kram på dig!

diana sa...

Jag är glad att hon får stanna. Känns mest mänskligt.