onsdag 12 oktober 2011

Jimmie Åkesson = saklig riksdagspartiledare

Just nu sitter jag och tittar på den direktsända riksdagsdebatten i Sveriges riksdag, den sänds på bl a http://politisktinkorrekt.info/2011/10/12/partiledardebatt/ .

Det är alltid lika intressant att höra honom framföra sina sakliga argument, precis lika intressant är det att höra de andra riksdagspartiledarna försöka bortförklara verkligheten med den ena absurda stolligheten värre och stolligare än den andra.

Och DE anklagar Jimmie Åkesson och SD för att driva en vidrig politik, DE anklagar SD för att inte bry sig om människor, DE anklagar SD för splittring, DE anklagar SD för att inte stå för alla människors lika värde osv.

Om dessa motsägelsefulla, verklighetsfrånvända och förljugna 7-klöverledare hade haft någonting i skallen så hade de insett hur absurdt deras resonnemang är, Sverigedemokraterna är det enda riksdagsparti där politikerna har någonting i skallen och som förändra Sverige till ett bra land. För en gång i tiden så har Sverige varit ett bra land, även om det naturligtvis fanns lite nackdelar då också.

För till skillnad ifrån 7-klövern så är inte SD några amobor.

För vilka driver en vidrig politik där människor inte brys om, vilka splittrar människor, vilka står inte för alla människors värde osv?
Jo, 7-klövernpartierna i riksdagen, SD är det enda verklighetsförankrade riksdagspartiet.

Och handen på hjärtat när det gäller alla människors lika värde: Vilken människa är helt ärlig när han eller hon säger att personen ifråga står för alla människors lika värde?

Svar: Ingen alls.

För snacket om alla människors lika värde kan vändas emot vem eller vilka som helst i vilken eller vilka situationer som helst.

Vi kan ta tre väldigt bra exempel på det, nämligen följande:

1. Den borgeliga regeringen ska inte komma och påstå att den står för alla människors lika värde när den förnedrar människor som inte har något arbete och som har det dåligt ställt, genom att sätta dem i slavarbete a la' fas 3-arbete.

2. Regeringen gör ju också skillnad på arbetslösa och arbetande, de som har arbete är mer värda än de som är arbetslösa.

Och slutligen 3: Ingen vettig människa med sunt och normalt förnuft tycker att en våldtäktsman är lika mycket värd som någon som aldrig har begått någon våldtäkt.

Men visst, om de som anser motsatsen har rätt så innebär det att man ska älska och gilla våldtäktsmän, och att dessa avskum är världens bästa människor.

Det är ju som om jag skulle älska en person som har våldtagit min flickvän!

Hur vettigt låter det? Döm själva.

Läs mer om denna riksdagsdebatt på bl a

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/direktrapport-fran-partiledardebatten_6544869.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/se-partiledardebatten-i-riksdagen ,

http://www.expressen.se/nyheter/1.2589353/attackerna-mot-juholt-i-debatten ,

http://svt.se/2.22620/1.2563985/partiledardebatten_i_riksdagen ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/juholt-kommenterade-inte-stormen_6545205.svd ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4743447 ,

http://www.gp.se/nyheter/sverige/inrikespolitik/1.746629-pressad-juholt-pa-offensiven-i-debatt .

Fler länkar som handlar om denna debatt kommer att publiceras i takt med att jag finner dem, har tyvärr inte tid med det just nu.

Uppdaterat kl. 10.23 den 13:e oktober:

Ni som missade debatten kan i efterhand se den här: http://thereseborg.wordpress.com/2011/10/12/stralande-av-jimmie-akesson-i-partiledardebatt/ .

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Jag håller med dig! Tycker också att han är saklig och lugn...måste vara frusterande att alltid bli mobbad, för mobbing är det ju i riksdagen, i allra högsta grad!!! Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, jag har aldrig sett någon debatt eller någon intervju där han inte har vetat vad han har pratat om eller där han har tappat fattningen, har för övrigt sett och hört varenda debatt som han har varit med i. Däremot är de andra riksdagspartiledarna bra på att tappa fattningen och inte veta vad de pratar om.
Visst, Jimmie Åkesson kanske inte har precis alla svaren i vartenda sammanhang på vad som måste göras för att få Sverige på fötter, MEN de andra riksdagspartiledarna har ju inga svar på någonting ALLS över huvudtaget.

Det enda som de andra riksdagspartiledarna är bra på är att köra med pajkastning mot varandra, samt att begå brott av olika slag.
T ex Håkan Juholt är ett bra bevis på den punkten.

Angående mobbning: Ja, visst faan är det mobbning, men så gör man när man inte har några sakliga argument och begår brott.
Det är inte konstigt att politikerföraktet ökar.

diana sa...

Jag håller med, absolut. Jimmie Åkesson sköter sig bra och står stadigt trots den ständiga shitstormen.

eva sa...

Visst e de rena mobbningen de håller på med gentemot Jimmie!! Yttrandefrihet finns inte för var och en borde ha rätt att lägga fram sina åsikter utan att för den delen bli mobbad!!
och vad gäller socialdemokraterna så är de långt från de som en gång var sossar.... men det vågar de små parasiterna inte stå för!!
och det sista sedan....ledarens ordval och attityd om sin sambo. Hans beteende visar bara vilken stor egoistisk mansgris han är!!!

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! Du hade bild på dig för några år sen...en mycket trevlig bild! Jag gillar ju bilder som du säkert förstått...hehehe...Idag är det fredag igen! Kramiz