torsdag 5 maj 2011

Usama bin Ladins "död" = en MEGA-bluff

När jag i måndags läste att den muslimske terroristledaren Usama bin Ladin hade blivit dödad så var det första jag tänkte följande: Det är någonting som inte stämmer här, det hela gick alldeles för lätt.

Och ju mer man får veta om denna märkliga "död", ju mer står det klart att det är mängder med saker som inte stämmer.
Ja, det hela liknar mer och mer en variant på den s k förintelsen, alltså den där det påstås att 6 miljoner judar gasades ihjäl i förintelselägret Auschwitz.

Skillnaden är dock att det då rörde sig om én massa judar, medan det i det här fallet rör sig om en enda muslim.

Som sagt så är det mängder med saker som inte stämmer med Usama bin Ladins "död".

Försöker the "good" old USA lura omvärlden igen? Ja, tydligen.

Ett av de första exemplen på det var världens utan konkurrens absolut snabbaste DNA-test, ett annat en påstådd begravning utav någon som ingen har sett, ett tredje att USA inte kommer att publicera några bilder på Usama bin Ladins "döda" kropp, samt en massa andra minst sagt motsägelsefulla saker.

Men till att börja med: Skulle världens mest efterspanade terrorist låta sig fångas så här lätt? Nej, knappast, USA har ju jagat honom i mer än 25 år utan att komma så mycket som en meter närmare honom.

Så varför skulle de lyckas just nu med det? Det hela stinker skit längre än vad ett rovfågelsöga kan se (som ni vet har rovfåglarna världens skarpaste ögon, t ex en örn ser 22 gånger skarpare än en människa gör).

Men om Usama bin Ladin mot förmodan är död så har han varit det i flera år, det är absolut ingen omöjlighet att USA lyckades döda honom bara något år efter den 11:e september-attacken 2001, ja, ni vet den där ett visst "höghus" sprängdes käpprätt åt helvete genom att ett flygplan med sprängämnen som var i al-Qaidas "stall" med flög rakt in i höghuset och exploderade.

Resultatet av detta terrordåd blev 3 000 människors död.

Men har han varit död så är det någonting som USA har hållit käften stängd om, de har helt enkelt haft bl a ekonomiska intressen att hålla honom "vid liv".

Att få in pengar via t ex vapenförsäljning är ingen dålig vinst, säkert har oljan spelat en viss roll också. Och vi ska heller inte glömma bort USA:s krig mot den muslimska terrorismen, detta är en bra anledning till att "hålla liv" i en död muslimsk terroristledare.

Ja, USA har haft många skäl att hemlighålla Usama bin Ladins död.

Men om han nu verkligen dödades av en amerikansk specialstyrka i söndags i staden Abbottabad inte långt från Pakistans huvudstad Islamabad, varför plockar då USA fram ett 3 veckor gammalt DNA-test och påstår att det gjordes på bara några timmar?

Det enda som omvärlden vet om Usamas "död" är ju bara det som USA förtäljer, ingen vet alltså egentligen vad det är som har hänt.

Det enda vi har fått reda på är egentligen bara att en person har blivit dödad.

Eller vet vi ens det? Som sagt, det är inte första gången som USA har försökt tuta i omvärlden lögner, det mest kända exemplet på det var ju när USA påstod att de hade vunnit Vietnamkriget trots att de hade förlorat det så det bara skrek om det.

Men åter tillbaka till det här med Usama bin Ladins död.

Till att börja med så görs inte ett DNA-test på en "kafferast", i alla fall inte om man vill ha reda på resultatet.

Däremot tar ett sådant test 2-3 veckor.

Så det kan omöjligt stämma i det här fallet.

Men däremot är det sant att ett DNA-test i 9 fall av 10 inte kan visa fel, det är alltså pålitligt men som sagt, det är inte gjort på en kafferast.

Sedan har vi det här med bin Ladins begravning också, ojojoj, någon snabbare begravning har världen garanterat aldrig skådat.

Det verkar nästan som det var så här: "OJOJOJOJ, vi måste kvickt som tusan dumpa "kroppen" en jädra bit ut från stranden, innan någon fattar att vi dödade fel person!"

För vad är det som säger att Usama bin Ladin begravdes? Vad är det som säger att någon annan begravdes?

Vad är det som säger att någon över huvudtaget begravdes?

Vad är det som säger att en viss påstådd båt ens åkte ut på havet för att begrava någon som inte hade blivit dödad?

Svaret på dessa frågor är följande: Inte ett smack!

Visst, hans fru påstods ju ha identifierat honom.............men, det är inga större problem att fejka ett dödsfall, t ex genom att "göra om" ett lik så att det blir näst intill perfekt likt den person som påståtts ha dödats.

Ett strålande exempel på bilder som är falska angående Usama bin Ladins död är den som ni nu ska få se, visst, den till höger föreställer honom ju, men vem den som den vänstra bilden föreställer är däremot minst sagt oklart.

Bilderna som jag syftar på publicerades nämligen i följande artikel i Aftonbladet den 2:a maj i år:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/binladin/article12961886.ab .

Trovärdigheten om hans död blir heller inte bättre av att USA nu ikväll beslutade att inte visa omvärlden några bilder på den "döde" terroristledarens kropp.

Ja, men detta är väl inte så konstigt.

För hur ska man kunna publicera någonting som inte existerar? Det blir ju liksom "liiiiiite" svårt det.

Eller hur?

Men ändå är USA:s president Barack Obama helt säker på sin sak, enligt TV4:s text-tv sade han tidigare ikväll följande:

-Det är ingen tvekan om att vi dödade bin Ladin.

Ja, HAN säger det ja, och tror då på fullaste allvar att varenda jävel i världen ska gå på allt det här.

De enda som är tillräckligt korkade för att gå på dessa lögner om bin Ladins "död" är väl möjligtvis alla amerikaner då.
Det är ju som i Eddie Meduzas låt "Feta fula dumma amerikaner", en av textraderna lyder så här: "Lika kloka som en flock fasaner lever de på fusk och bluff och båg".

Och det är ju sant också, även om inte precis varenda amerikan är mer smällfetare än den absolut fetaste "lilla" flodhäst.

Ja, som ni säkert förstår så tror jag inte på de många påståendena ifrån amerikanskt håll om att Usama bin Ladin är död, för som sagt, det finns alldeles för många "hundar" och "ugglor" begravda i "den amerikanska dyngpölen" för att det hela ska vara sant.

Det kan till och med vara så här: Usama bin Ladin har gäckat USA i så många år att USA har tröttnat på att jaga honom, de vill helt enkelt inte erkänna att de inte kommer att hitta honom.

Så vad gör de? Jo, de fejkar hans död, för att slippa erkänna sig besegrade.

Men vem vet? Han kanske var i det nu så omtalade huset, men den amerikanska specialstyrkan missade och sköt en annan person istället medans Usama lyckades rymma.

För det är kanske DEN personen som Usamas fru har "identifierat" som sin make, det kanske är DEN personen som har begravts i havet.

Och sedan de flesta av världens muslimer då, som påstår sig hylla att han äntligen har dött............Jojo, "tjenamoss Kosmos", säger jag då.

Eller uttryckt på ett annat sätt: Dessa muslimer kör bara ett spel för galleriet, i själva verket hyllar de honom istället.

Men det kan de inte säga, dock behöver de inte göra det heller.

För vi som inte är muslimer är inte korkade, ja, många av oss är det inte i alla fall.

Läs om Usama bin Ladins fejkdöd på bl a

http://www.dn.se/nyheter/varlden/usama-bin-ladin-dod ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/bild-pa-den-doda-bin-ladin ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/soldaten-kande-igen-bin-ladin-innan-han-skot ,

http://www.dn.se/nyheter/varlden/hade-usa-ratt-att-doda-bin-ladin ,

http://www.realisten.se/2011/05/02/usama-bin-ladin-ar-dod/ ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/inga-bilder-pa-bin-ladin_6137155.svd ,

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/kritik-mot-usas-bin-ladin-insats_6136703.svd ,

http://www.politikerbloggen.se/2011/05/02/45513/ ,

http://www.politikerbloggen.se/2011/05/02/45471/

och

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/bin-ladins-kropp-begravd-till-sjoss_6131667.svd?currentImage=1 .

Och så har vi det här absurda kravet ifrån Socialdemokraternas partisekretare Carin Jämtin också om muslimska helgdagar.

Så här sade hon i måndags: -Den muslimska högtiden Eid al-filr måste bli en helgdag för muslimer i Sverige, Sverige är ett multikulturellt samhälle och därför ska helgdagarna spegla att vi är olika.

Varför kom hennes uttalande samma dag som nyheten om Usama bin Ladins påstådda "död" publicerades? Jo, för att hon i och med det trodde sig kunna försöka ge en positiv bild av islam och muslimer.

Snälla lilla Carin, försök med någonting som man kan gå på istället, det hela är alldeles för genomskinligt.
Eller anser du att terrorism är positivt? Ja, tydligen.

Och, Carin Jämtin, jag vet inte vilken planet du har kommit ifrån, och inte vill jag veta det heller.
Men jag och många med mig tycker att du ska ta och åka tillbaka dit du hör hemma, ta dina kära muslimer med dig också och bjud in dem till en trevlig liten gruppvåldtäkt på vägen hem.

Att du sedan får ont både här och där är väl inte så noga, du gillar ju sådana dåd.



Men säg den glädje som varar för evigt, i Carin Jämtins fall blev den nämligen ytterst kortvarig.

För redan dagen efter detta absurda uttalande så klargjorde justitieminister Beatrice Ask att det inte blir någon översyn av de svenska helgdagarna.

-Jag tycker vi har det bra med de helgdagar som vi redan har, sade hon.

-Surt!, sade Carin Jämtin som svar på svaret från Beatrice Ask, och tog sig ett genomruttet rönnbär.








3 kommentarer:

diana sa...

Intressant. Man vet ju aldrig. Förresten, tror du inte att det stämmer med förintelsen?
Min farfar var med i holländska motståndsrörelsen och sattes i Belsen -43. Där skyfflade han lik till befrielsen. En annan släkting, som gömde judar i Amsterdam fördes till Dachau. En väninna till honom dog i Ravensbruck. Jag är uppvuxen med berättelserna från krigets Holland och lägren. Har sett en lampskärm av människoskinn med tatuering från ett läger och bilder som släktingarna visat. Har själv några hemma som jag ärvt efter min farmor. Bland annat på folk som kom tillbaka. Skelett bara. Och bilder på dem som sattes på tåget, grannar och vänner som aldrig hördes av igen. Och på en kvinna som blir tvångsrakad i en folkmassa, för att hon var en "moffhoer". Alltså en holländsk kvinna som dejtat en nazist som var stationerad i Rotterdam. Har svårt att tro att det inte skulle ha skett det där med förintelsen.

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Precis. Jag kom att tänka på en sak till också, nämligen att specialstyrkan sköt fel person. Usama bodde säkert i huset, men var inte hemma när styrkan trängde in. Och när man är inställd på att hitta en terrorist i ett hus frågar man inte först och skjuter sen, amerikanerna upptäckte misstaget när de väl hade skjutit personen.
Och vad gör de då? Jo, fejkar ett DNA-test, gör världens snabbaste begravning innan någon misstänker någonting, och så även vägrar att publicera några bilder på Usama bin Ladins kropp. För hur ska man kunna publicera någonting som inte finns? Bilder från förintelsen av judar under andra världskriget finns ju, de publicerade man trots att de var hemska. Så att USA vägrar publicera bilder på Usama bin Ladins kropp för att de är hemska håller inte.
Dessutom sade ju några av de pojkar som hade sett två män som bodde i huset att de var ganska lika. Det är känt att det fanns många "kopior" av Usama, och det finns det fortfarande.

Angående förintelsen: Den har ägt rum, ja, människor dog, ja, men det är mängder med saker som inte stämmer. T ex var det omöjligt var det ömöjligt att producera den stora mängd gas på så kort tid som påstods ha använts till så många människor, detta enligt en judisk professor vid namn Sharak (har jag för mig att han heter).
Ett annat exempel är att långt ifrån alla judar avrättades, många dog i svält och sjukdomar också, detta enligt bilder och dokument från utställningar om förintelsen.
Ett tredje exempel är att andra avrättningsmetoder än gasning fanns, t ex avrättning med kulsprutor och andra handeldvapen, detta enligt t ex bilder och filmer från förintelsen.
Jag har själv varit på flera utställningar om förintelsen, t ex en på Värmlands museum, och sett dessa saker.

Tobias "Radikalen" Cuthbert sa...

Det kanske inte finns fysiska bevis för något, men det betyder inte att det inte kan vara sant. Bin Ladens dotter har ju gett information som visar att man inte har varit helt sanningsenlig. Jag tvivlar inte på att han är död, men jag tvivlar på USA som förebild, och det är ju något fuffens.

Att man inte visar bilder kan ju bero på att man inte egentligen känner att det måste bevisas, och att hans död är nog. Släpper man bilderna kan de nog istället användas till terrorism-propaganda, och det kan jag anta att USA inte vill.

När det gäller att det "var för lätt" kan detta nog bero på att Pakistan har skyddat Bin Laden i många år. Detta är ju ett land som har en visst problematisk inställning till extremism.

Ett DNA test kan dessutom vara färdigt inom 12 timmar enligt en expert på området, att det kan ta ett bra tag att göra det på ett sjukhus med väntlista är något helt annat. Detta skulle ha varit prioriterat:

http://www.wired.com/science/discoveries/news/2003/12/61614

Att USA inte har särskilt mycket emot att ignorera mänskliga rättigheter har vi ju sett genom åren, och kanske är det vad man egentligen försöker dölja eftersom det skulle provocera terrorister.

http://www.radikalen.com/02810/terrorism-och-de-bortglomda-manskliga-rattigheterna/

Jag tackar dock för kommentaren, och du har i alla fall tveklöst rätt i att vi inte kan veta vad som hänt. Jag har bara spekulationer.