måndag 16 maj 2011

Ny presentation av min blogg

På sistone så har jag ibland tänkt att ändra introduktionen av min blogg, det där med att den är en systerblogg till Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn har stått alldeles för länge.

Därför ändrade jag alldeles nyss presentationen av bloggen, se om ni märker någon skillnad.

I alla fall har det där med att Karpstryparn är en systerblogg till den andra bloggen bytts ut mot följande textrad:

"Denna blogg handlar mest om saker och ting som har med t ex politik, demokrati, politisk korrekthet, invandringsextremism och svenskfientlighet att göra".

Jag tycker att den raden passar mycket bättre, med tanke på vad bloggen brukar handla om.

Eller vad tycker ni?

På tal om invandring förresten, vad synd det är om denne kille, va........NOT!: http://politisktinkorrekt.info/2011/05/16/asylsokande-muhammed-har-det-samre-an-djur/ .

Och på t ex http://politisktinkorrekt.info/2011/05/16/kvinna-indragen-i-bil-och-gruppvaldtagen/ och http://www.nwt.se/saffle/article905414.ece hittar vi ett av många liknande "bra" exempel på invandringens fördelar i Sverige, detta enligt det politiskt korrekta etablissemanget så som PK-media (t ex Aftonbladet och TV4) och sju av de åtta riksdagspartierna (det åttonde är till skillnad ifrån de övriga sju emot vidriga illdåd som detta, det partiet heter Sverigedemokraterna).

Men stod det någonting om signalementet på gärningsmännen i den svenskfientliga/invandringsextrema "toalettpappersblaskan" Aftonbladet? Svar: Nej!

Dock är jag inte förvånad, för Aftonbladet gör fortfarande allt de kan för att mörklägga.

Det är inte konstigt att Aftonbladet tappar läsare, folk är inte korkade.

2 kommentarer:

diana sa...

Tur att PI finns :)

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Absolut.