tisdag 4 maj 2010

Varför skulle detta kunna vara hets mot folkgrupp?

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

JK granskar Muhammed-affisch i Skåne

Justitiekanslern har beslutat inleda en förundersökning om en affisch från Skånepartiet med en teckning av profeten Muhammed uttrycker missaktning mot muslimer och kan vara hets mot folkgrupp, rapporterar Sydsvenskan.

Affischen, med en naken profet och en minderårig hustru vid sidan, har satts upp på flera platser i Malmö vilket har lett till flera polisanmälningar.

Även Malmös kommunstyrelseordförande Ilmar Reepalu (S) förekommer på bild i affischkampanjen. Han har gjort en anmälan om förtal, men får enligt JK driva saken själv som enskilt åtal.

Läs mer om det hela på bl a http://lokaltidningen.se/jk-granskar-muhammed-affisch-/20100504/ttskaane/5040318 , http://allehanda.se/start/inrikes/1.2002160-jk-granskar-muhammed-affisch , http://hd.se/inrikes/2010/05/04/jk-granskar-muhammed-affisch/ och http://politisktinkorrekt.info/2010/05/04/skanepartiet-anmald-for-hmf-naken-profet-granskas-av-jk/ .

Ja, det ska bli mycket intressant att se vad JK kommer fram till.

Varför det då? Jo, på grund utav att denna affisch inte är hets mot folkgrupp.

Folkgrupp har nämligen ingenting med religion att göra, för om så vore så skulle det bara finnas en religion per folkgrupp.

Alltså är muslimer ingen folkgrupp, eftersom vilken person som helst kan vara muslim oavsett enticitet.

Och när det gäller att profeten Mohammed står naken bredvid en minderårig hustru så är det heller inte frågan om missaktning emot muslimer, däremot är det missaktning mot pedofili och naturligvis också med all rätt.

Dessutom är det enligt islam fullt tillåtet med pedofili, detta är i alla fall vad själva religionen säger.

Om man vill ha ett ännu bättre bevis på detta så är det bara att se på vilken åldersskillnad det brukar vara när det gäller de båda könen i ett muslimskt giftermål, det är vanligt att en minderårig flicka blir bortgift mot sin vilja till en överårig gammal gubbjävel.

Så i sådana fall är det inte bara frågan om pedofili, utan också barnarov.

När det gäller Skåneaffischen så är det sant att profeten Mohammed hade flera minderåriga fruar, ett av många religionsgranskande bevis på detta finner ni på t ex http://www.youtube.com/watch?v=n-_83GvvxFQ . Själva bilden i filmen är dock inte intressant, däremot är de saker som sägs i filmen mycket intressanta.

Filmen är en omarbetad version av orginalfilmen, det enda som har bytts ut är bilden.

Den förra bilden föreställde en gammal naken och skäggig gubbe med turban på huvudet stående i en dal, med 5 minderåriga flickor stående uppe på en bergsknalle åt vilka han sneglade "gottigottgott" åt med en lurig och starkt sextörstande blick.

2 kommentarer:

Anonym sa...

det är för jävligt rnt ut sagt

Karpstryparn sa...

Svar till kloppan: Ja, det är ju bara förnamnet det!