måndag 31 maj 2010

Snacka om en mjäkig och feg "räddhare" till bluffjournalist

Snacka om att politiskt korrekt media gör skillnad på folk och folk, Expressens representant kunde lika gärna ha sagt att det är bra med brottslighet från Mellanöstern.

Hade denne inskränkta, fega, ynkliga och trångsynta "mjäkhare" till bluffjournalist sagt likadant om det hade varit en svensk eller en västerländsk invandrare som hade slagit ihjäl 78-årige Inger i Landskrona?

Nej, knappast!

Men en gång PK-it, alltid PK-it.
Intet nytt på den fronten alltså.

Läs mer om det hela på t ex http://frianyheter.wordpress.com/2010/05/31/expressen-inget-allmanintresse-att-publicera-dodsmisshandlares-namn/

Avskummet som dödade henne fick ju egentligen inget straff, domstolen kunde lika gärna ha hånskrattat Ingers och Svens anhöriga rakt i ansiktet! För det var ju i princip det som skedde.

1 år och 10 månader är inget straff, särskilt inte eftersom en brottsling bara sitter 2 tredjedelar av sitt straff.

Dessutom blir avskummet inte ens utvisat efter avtjänat "straff".

Nu har advokat Leif Silbersky överklagat och kräver att hans as till klient blir frikänd helt och hållet.

Uppenbarligen måste både advokaten, åklagaren och samtliga i domstolen få sina nära och kära ihjälslagna eller ihjälsparkade för att de ska fatta någonting!

Läs om allt som har med denna dödsmisshandel att göra på t ex http://frianyheter.wordpress.com/2010/05/29/insandare-angaende-ahmad-akileh-igen/#more-36962 .

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker att det är för jäåvligt. kommer de hit ska de fan saköta sig o då menar jag inte att vi ska vara ngn "herreras" som kan narras med dem men gör de nåt olagligt i den dimensionen ska de ut!!

Karpstryparn sa...

Svar till kloppan: Ja, självklart!