torsdag 3 juni 2010

PK-media har mörklagt sanningen om invandringen och det mångkulturella samhället sedan mitten på 70-talet

I detta inlägg presenterar jag en mycket intressant artikel, särskilt eftersom den är skriven utav en person som har "gått hela vägen", så att säga.

Artikeln är visserligen ifrån 2008, men som vi alla vet (ja, i alla fall vi som är verklighetsförankrade) så har det inte blivit bättre sedan dess, utan bara ännu värre.

Om denna vidriga, avskyvärda och totalt förkastliga utveckling fortsätter så är Sverige snart "så långt ner i soptunnan som det över huvudtaget går att komma", alltså allra längst därnere under all annan skit.

För det är ju där som de politiskt korrekta avskummen vill att vi SKA vara!

Artikeln är skriven i DN (Dagens Nyheter) utav Gunnar Sandelin, som är socionom, journalist och tidigare pressombudsman på Bris.

Artikeln heter "Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna", och finns på http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna-1.627362 .

Se även den före detta programledaren i SVT-programmet Debatt, alltså Janne Josefsson, erkännande om att PK-media mörklägger sanningen om det mångkulturella samhället, videon finns på http://www.youtube.com/watch?v=TtIsnktYyFA&feature=player_embedded#! .

Inga kommentarer: