måndag 14 juni 2010

Mina politiska filmer är som bakterier, de finns överallt

Sedan jag började publicera mer politiska videos på min Youtube-kanal (detta började jag med i skiftet mars-april i år) så har jag fåttv många fler fans, både på min kanal och mina bloggar. Jag har även fått många nya vänner på grund utav detta på Facebook också.

Men det är även många användare på olika sidor på internet som har lagt ut en del av mina videos på sina kanaler, en av dessa finns på http://www.bubblare.se/ , personens nic där är Böbben.

Jag har ingen aning om vem denna person är, bara att han på sin kanal där har lagt ut 7-8 stycken av mina politiska videos, bl a finns där filmerna "Karpstryparn om invandring och mångkultur" och "Karpstryparn om antirasism", alltså de två som har blivit borttagna från Youtube.

Tydligen går det på något sätt fortfarande att ladda hem filmer därifrån.

http://www.bubblare.se/user/38840/movies finns de av mina politiska videos som denne Böbben har lagt ut.

Till Böbben: Om du skulle råka läsa detta inlägg så ska du veta att du får lägga ut hur många som helst av mina videos, kör hårt.

Detsamma gäller ni andra som gillar mina videos, videorna finns på gott om andra sidor, t ex på http://flimmr.passagen.se/query.action?searchQuery=Karpstryparn&searchType=movie , http://www.errachidia.info/clip/2-Karpstryparn.html , http://www.atomic-noodle.com/Karpstryparn/ , http://torontodragracing.com/?tag=Karpstryparn , http://www.dualzone.com/index.php?tag=Karpstryparn och http://bdyoutube.com//list.php?q=Karpstryparn&filter=on&sa.x=15&sa.y=12 .

Ja, förutom Youtube så är dessa sidor bara några av dem som mina videos finns med på, MrVarulv (han som hjälper mig med videorna) har också fått lite reklam för sig via detta.

Så man kan lugnt säga att mina videos enkelt uttryckt har ganska rejäl spridning.

Det är ju som MrVarulv sade igår: "Karpstryparn, du är som en bakterie, du dyker ju upp överallt".

Hehe, rätt klockrent det.

Eller vad tycker ni?

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha ja se vänner.. tur man har dem