torsdag 10 juni 2010

Samtliga av riksdagspartiernas ungdomsförbund består utav rasister

Känner ni till den omtalade och uppmärksammade video som den senaste tiden har cirkulerat flitigt på internet, alltså den där ett gäng negrer brutalt och grovt misshandlar en vit tjej på en gata i Frankrike?

I alla fall så har denna rasistiska video skickats till samtliga utav ungdomsförbunden till Sveriges riksdagspartier, dessa blev nämligen mycket förskräckta över det som skedde på videon, detta i alla fall innan representanter för dessa ungdomsförbund fick se den.

Men efter att de hade sett den så var det inte tal om någon rasism, ånej, istället blev det knäpptyst, "locket lades på" och ingen av dem ville prata om det.

Enligt en vidrig representant ifrån SSU och en minst lika vidrig representant ifrån KDU (den ifrån SSU var mest vidrig, han blev förbannad och menade att ingenting av det som skedde på videon var rasism, vilket säger väldigt mycket om vilket avskum som denna person är) så var detta ingenting att bry sig om.

Med andra ord så måste de representanter för dessa ungdomsförbund alltså själva bli mer än halvt ihjälsparkade, för att de ska fatta någonting.

För maken till flathet och absurd mjäkighet var det länge sedan jag läste. FY FAAN för avskum som dessa!

Undrar vilka som egentligen är värst? De avskum som grovt misshandlade den vita flickan, eller de avskum som representerar de svenska riksdagspartiernas ungdomsförbund?

Ja, det går nog på ett ut det!

Läs själva om det hela på bl a http://sdu.nu/2010/06/09/sdu-kraver-svar-om-undfallenhet-for-rasism-fran-ssu-och-kdu/ .

2 kommentarer:

charlotte sa...

det är helt absurt

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Ja, minst sagt.