onsdag 19 maj 2010

Hur ställer sig riksdagspartierna till hoten och tilltagen emot Lars Vilks?

I Sverige har vi någonting som heter yttrandefrihet, sägs det.

Men det finns människor i Sverige som verkar för att yttrandefriheten och åsiktsfriheten ska avskaffas, en sådan grupp är muslimerna.

Jag syftar nu på t ex det som konstären Lars Vilks utsattes för i helgen, alltså bl a den mordbrand som hans hem utsattes för utav två muslimer.

Att det är muslimer som har begått detta är uppenbart, om det står det om på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/05/19/expressen-outar-de-haktade-for-mordbranden-mot-vilks/ och http://frianyheter.wordpress.com/2010/05/18/tva-ynglingar-haktade-for-vilksattack/ .

Se för övrigt de muslimska lögnerna om hetsen och överfallen mot Lars Vilks på bl a http://politisktinkorrekt.info/2010/05/18/muslimsk-desinformation-om-overfallet-pa-lars-vilks/ , där finns också filmerna på överfallen på honom på Uppsala Universitet.

Angående mordbranden så sitter nu två män, båda i 20 års-åldern, anhållna för denna.

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tva-anhallna-for-vilksattentat_4723099.svd och http://www.dn.se/nyheter/sverige/tva-anhallna-for-attentatet-mot-vilks-1.1098545 .

Se även hur muslimer bete'r sig emot helt vanliga människor på http://affes.wordpress.com/2010/05/16/visa-respekt-din-javla-griiiis/ , ja, exempel som dessa finns det otaliga av i Sverige nu för tiden.

Det har funnits några enstaka tillfällen i Sveriges historia när invandringen har medfört någonting bra till Sverige, men den muslimska invandringen har ALDRIG tillfört någonting bra till Sverige.

Och det kommer den aldrig att göra heller!

Men hur ställer sig då riksdagsparternas ledare till attackerna mot Lars Vilks?

Ja, om detta finns att läsa om på t ex http://politisktinkorrekt.info/2010/05/19/partiledarnas-installning-om-overfallet-pa-lars-vilks/ .

Läs speciellt vad Vänsterpartiets Lars Ohly och Miljöpartiets Peter Eriksson säger i det här fallet, för dessa båda herrar har uppenbarligen sin alldeles egen mycket märkliga uppfattning om vad ordet yttrandefrihet innebär.

För enligt deras uttalanden så förstår man att de egentligen är emot yttrandefriheten.

Till och med Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin står upp för yttrandefriheten, vilket var mycket oväntat med tanke på hennes normalt sett vanliga inställning till den.

Läs också på bl a http://varjager.wordpress.com/2010/05/19/kare-lasare/ och http://politisktinkorrekt.info/2010/05/19/bloggkampanj-for-demokratin-i-sverige/ om den nystartade bloggkampanjen emot islam och den muslimska världen med anledning utav attentatet, misshandelsförsöket och hoten emot Lars Vilks.
Kopiera gärna inlägget som finns på något utav dessa två länkar och lägg in det i er blogg, om ni stödjer denna kampanj.

1 kommentar:

charlotte sa...

det är ju snart val kanske därför mona vill framstå i bättre dager