fredag 3 juli 2009

Varför ska någon älska folkmordsstaten Israel?

Idag stod följande artikel på SVT text-tv:

Israelisk minister vill ha segregation

Israels bostadsminister Ariel Atias, som tillhör det religiösa partiet Shaspartiet, varnar för att israeler med arabiskt ursprung sprider sig över Israel.

-Jag ser det som en nationell plikt att förhindra spridning av en befolkning som, minst sagt, inte älskar staten Israel, sade Atias i går på en konferens som advokatsamfundet höll om markplaneringsfrågor i Israel.

Atias argumenterade också för att land ska avsättas för att segregera ultra-ortodoxa och sekulära judar, skriver den israeliska tidningen Haaretz.

Varför israeler med arabiskt ursprung ska älska en stat som bedriver folkmord i Mellanöstern och vars mål är att utrota varenda palestinier i hela Mellanöstern till sista blodsdroppen, oavsett om det är frågan om israeler med arabiskt ursprung eller inte, nämner bostadsminister Ariel Atias däremot inte.

6 kommentarer:

A sa...

Ja, vilken vettig människa tycker bra om Israel?

Hebbe sa...

Håller med,,i mitt huvud kommer det upp ett ord som väcker fasa::Förintelsen::
Jasså du hade inte en susning om Portello.(kanske onödigt vetande).Haé Bra.

tess sa...

Ja du... då ska du akta dig för min blogg för här e mycket elände LER....

//Tess

Karpstryparn sa...

Svar till A: Ja, typer som inte är vettiga tydligen.

Svar till Hebbe: Ja, judarna i Israel håller ju på med samma sak emot Mellanösterns palestinier som de själva blev utsatta för under andra världskriget, det enda som fattas i Israel är ju förintelseläger för palestinier.
Angående Portello: Nej, faktiskt inte.


Svar till tess: Är det? Då ska jag kolla din blogg.

André sa...

Fria fantasier om påhittade folkmord. Trevligt. Själv älskar jag Israel. :)

Karpstryparn sa...

Svar till Andre´: Ja, att du älskar en stat som bedriver folkmord på det palestinska folket i Mellanöstern har både jag och andra redan förstått, alla folkmord är inte som förintelsen under andra världskriget eller Mao Tse Teongs folkmord på 47 miljoner kineser under hans tid vid makten i Kina på 50-talet vilket du tycks tro. Så vart vill du komma?

Det om folkmord är inga fantasier. Om du inte tror på mig så är det bara att fråga någon av de araber som har varit tvungen att flytta ifrån resterna av sitt hem i Mellanöstern, eller som fortfarande bor därnere och som har sett både det ena och det andra av Israels illdåd.

Om du gjorde det så skulle du nog ändra uppfattning. För inte ens en så trångsynt, verklighetsförnekande och rädd person som du kan väl hoppa i galen tunna hur länge som helst.
Eller?

Däremot har du uppenbarligen svårt att acceptera att det finns människor som inte tycker samma sak som du sig själv.
Mår du bra av att störa dig?