torsdag 9 juli 2009

Kända brakskitar: Mona Sahlin

Jag misstänker att ni som läser rubriken blir en aning fundersamma över den.

Och det förstår jag, för vem skulle inte bli det?

I alla fall så ligger det till så här att jag nu har tänkt att starta ännu en serie.
Ni minns väl den förra, nämligen "Dödens sjö"?

Nu så är det alltså dags igen, eller rättare sagt kanske, för jag har ännu inte bestämt mig för om det ska bli ett inlägg bara som har denna titel eller om det ska bli flera.

Nåja, det märks.

Det här inlägget ska handla om den svenskfientliga brakskiten (ja, jag säger brakskiten, eftersom ordet "brakskiterskan" skulle låta ganska dumt) Mona Sahlin, alltså Socialdemokraternas partiledare.

Hon är ett stort skämt hela hon.
Bl a är hon tafatt, mjäkig, och verkar så pass handlingslös att en enbent höna med kraftig klumpfot kan hitta ett korn snabbare än det tar för fröken Sahlin att tänka en någorlunda verklighetsförankrad tanke.

Inga snälla ord det här, eller hur?

Fast å andra sidan så brukar jag inte vara så trevlig i mina inlägg, ni som då och då är inne och läser moderbloggen till Karpstryparn II, nämligen Karpstryparn på http://www.metrobloggen.se/Karpstryparn, vet vad jag menar.

Men nu till den kända brakskiten Mona Sahlin.

Aldrig någonsin har Socialdemokraterna haft en sämre partiledare, och då är det ju inte konstigt att de har så dåliga siffror i varenda Sifomätning som existerar.

Och inte går det bättre i Demoskopmätningarna heller.

Men det klart, när de har en så skandalomsusad och IQ-befriad partiledare så är det inte så konstigt, jag tänker bl a på hennes minst sagt korkade uttalanden i olika sammanhang genom åren.

Två av de mest idiotiska publicerar jag nu.

VARNING! De personer som inte sitter ner när de läser dessa uttalanden bör sätta sig ner genast för att i den grad det går minska ilskan och också risken att trilla omkull på grund utav skrattanfall.

Fast uttalandena är egentligen ingenting att skratta åt eftersom de kommer ifrån en kvinna som för länge sedan har passerat stadiet för sunt förnuft och därför platsar bäst på Säters sjukhus, alltså det där personer med kraftiga psykiska störningar vårdas.

Mona Sahlin har i en av otaliga svenskfientliga kränkningar och hån mot det svenska folket sagt följande i tidningen Euroturk i mars 2002:
"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."

Mona Sahlin gjorde vid ett annat tillfälle någonstans följande oerhört dumma uttalande:
"Jo, istället för att försöka få in invandrarna i det svenska samhället borde vi kanske försöka få in svenskarna i invandrarnas samhällen. Till en plats som Rinkeby t.ex. Som vi ju vet är ett verkligt mångkulturens Mecka och en plats dit vi svenskar ständigt längtar. För där bor det ju nästan bara människor från andra delar av världen. Och när människor från all världens hörn får träffas och umgås och riktigt rå om varann börjar dom genast att älska varann så till den grad att alla deras problem försvinner. Och då uppstår det en sådan ljuvlig harmoni i deras lyckliga gemenskap att dom inte ens behöver någon polis. För ingen människa kan ju vara ond eller elak i ett samhälle där alla kommer från olika delar av världen. Därför måste vi svenskar också lära oss att tycka om våra invandrare. För då kommer vi alla att bli så lyckliga och trygga. Det vet jag, för det har Göran Persson sagt. Och alla vet ju att han inte far med osanning eftersom han är politiker."

Dessa båda uttalanden var dock bara två av mängder med svenskfientliga kränkningar och hån mot det svenska folket och Sveriges kultur som Mona Sahlin har sagt under de alltför många år som hon har varit en representant för etablisemanget och hon är ett strålande praktexempel på en person som oavsett vilka negativa saker och situationer det än gäller sätter det mångkulturella samhället och massinvandringen i Sverige före allting annat.

Varför tar hon inte och flyttar till t ex Fittja, Rinkeby eller Rosengård?
Men det klart, då skulle nog hennes positiva uppfattning om mångkulturen ändras ganska snabbt och det får ju inte ske. Nej, då är det mycket bättre att försvara den på betryggande avstånd istället och ha så lite med den att göra som möjligt för det är ju alltid lätt att jämt uttala sig positivt om någonting som titt som tätt jämt och ständigt är negativt.

Jaha, det här var det första inlägget i serien om kända brakskitar, vi får se om det blir en fortsättning på den i form av fler inlägg i denna serie.

Men i så fall så kommer det naturligtvis att handla om andra personer, Mona Sahlin är nu förbrukad.

Visste ni förresten om att det finns sidor på internet med listor på samtliga Mona Sahlins korkade uttalanden?

Jag hittade nämligen en sådan sida i höstas, synd att jag inte minns länken till den bara.

Men dessa sidor borde inte vara så svåra att hitta, man kan ju söka på google efter Mona Sahlin+dumma uttalanden kanske.
För då kan det ju komma fram någonting.

6 kommentarer:

Yvonne sa...

Morn morn!! Som svar på din fråga vad njurgrus är=grus i njurarna Blev det klarare nu vad det är?????
:-)

feminix sa...

Det sista exemplet var väl en liten aning tillspetsat eller hur? Men det verkar ju vara precis så hon tänker! Inte ens trogna sossar gillar henne.

tess sa...

Jo men jag har inte alltid sett så på livet.

Ser nu att du bor i Karlstad... jag i Krisitnehamn... //Tess

Karpstryparn sa...

Svar till feminix: Nej, hon tänker verkligen inte, det finns ju orsaker till sossar inte gillar.

Karpstryparn sa...

Svar till Yvonne: Japp, det blev klarare nu.

Karpstryparn sa...

Svar till tess: Okej.