söndag 30 augusti 2009

En utav AFA & Co:s förebilder

Idag stod det en artikel i Metro som handlar om en utav den autonoma vänsterns (där grupperingar som t ex Ung Vänster, Antifascistisk Aktion, Revolutionära Fronten och Rättvisepartiet Socialisterna ingår) förebilder.
Den löd så här:

Kvinna greps för RAF-terrormord 1977

En dömd tysk terrorist, den 57-åriga Verena Becker, greps i torsdags av polis i Berlin, misstänkt för att 1977 ha deltagit i mordet på Västtysklands riksåklagare Siegfried Buback.

Redan i förra veckan genomförde polis en husrannsakan i hennes lägenhet. Anledningen till den var att DNA-analyser av ett brev från 1977 visar spår från Becker. Brevet var undertecknat av "Kommando Ulrike Meinhof" och där tog terrororganisationen Röda arméfraktionen, RAF, på sig ansvaret för mordet på Buback.

I sitt pressmeddelande på fredagen skriver riksåklagaren att man vid husrannsakan fann material som styrker misstanken att Becker 1977 deltog i det spektakulära mordet. Däremot finns inga bevis för att hon skulle varit den som avlossade skotten.

Mordet genomfördes när Bubacks bil, mitt inne i Karlsruhes centrum den 7 april 1977, besköts från en motorcykel. Förutom riksåklagaren dödades hans chaufför och en vaktmästare.

Utredningen kunde aldrig styrka att Verena Becker deltagit i mordet. Däremot dömdes hon till livstids fängelse för försök till mord på sex personer, eftersom hon försökte skjuta sig fri när hon greps 1977. Hon släpptes 1989, sedan hon fått nåd.

Ja, personer som denna kvinna är ju förebilder för svenska ungtuppar till vänsterextremister i den autonoma vänstern, alltså personer som sympatiserar med eller är medlemmar i organisationer och grupperingar som Antifascistisk Aktion, Revolutionära Fronten, Revolutionär Kommunistisk Ungdom, Ung Vänster, Rättvisepartiet Socialisterna (även delar av SSU ingår i denna skara) osv.

Och med tanke på vad sådana organisationer och grupperingar håller på med så vet vi ju vad vi i Sverige har att vänta.

För även en småterrorist växer upp och kan bli en riktig terrorist, och sådant bör varje medborgare, utom möjligtvis dessa typer då (det blir ju ganska motsägelsefullt om sådana "tomtar" försöker hålla koll på sig själva), vara vaksamma på.

För annars kommer Sverige att ha ännu större problem med vänsterterrorismen än landet redan har.

5 kommentarer:

charlotte sa...

alla extremister är livsfarliga oavsett ideologi..

Smörblomma sa...

Djuren och naturen är något jag skattar högt på vår planet :)

Mmm, extremister bör man alltid se upp med, är man extrem har det ju alltid bärt av åt något håll...

Sara sa...

Hur ser dagen ut imon?

attis sa...

Hallojsan. Det har vart fullt upp hela helgen. Är förkyld som bara den. Dessa extremister skrämmer mej. Vad går vi till mötes. Kankse tur att man inte vet. Ha en toppendag.
Kram

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Många är det i alla fall.

Svar till Smörblomma: Detsamma.

Många gånger är det så, ja.

Svar till Sara: Ska klippa gräs. Själv då?

Svar till attis: Ja, särskilt vänsterextremister är en stor fara, liksom islamister och vissa andra.
*Kram*