tisdag 11 augusti 2009

Nationell Idag på god väg att få statligt presstöd

Vad tycker ni om tidningen Nationell Idag, alltså Nationaldemokraternas tidning?

Själv tycker jag att denna tidning är mycket viktig, eftersom den tar upp sanningen om många händelser i Sverige som sker, t ex vissa sådana som PK-media försöker negligera eller tysta ner, och granskar saker och ting som har med utlandet att göra, t ex sådant som gäller EU.

Alltså behövs denna tidning i allra högsta grad. Det är därför glädjande att tidningen nu är på god väg att få statligt presstöd.

Följande artikeln stod nämligen i söndags på SVT text-tv:

ND-tidning på väg få presstöd

Nationaldemokraternas (ND) tidning Nationell Idag kan bli den första högerextremistiska tidningen i landet som får uppbära statligt presstöd.

Tidningen, som utkommer varannan vecka, har enligt Vavra Suk över 2 000 betalande prenumeranter och planerar att gå över till utgivning varje vecka.

Enligt Skånskan skulle Nationell Idag, om en ansökan går igenom, få ett årligt presstöd på drygt två miljoner kronor.

Ja, detta är som sagt en glädjande nyhet. Nationell Idag är en mycket bra och sanningsenlig tidning med mycket kompetenta skribenter, och det är inte för inte som den har så många prenumeranter.

Och för en gångs skull, eller rättare sagt för några få gångers skull, så har SVT text-tv varit helt sanningsenliga när det gäller saker och ting som har med svensk nationalism att göra.
För det är verkligen inte ofta som de är det i sådana här frågor.

För en gångs skull en stjärna i toppen för SVT text-tv alltså........eller rättare sagt en halv stjärna.

Det är nämligen en sak i artikeln som inte stämmer.

Vad är det då? Jo, det om att Nationell Idag påstås vara en högerextremistisk tidning.

För det är den inte.

Däremot är Nationell Idag en demokratiskt nationalistisk tidning, som ges ut utav ett demokratiskt nationalistiskt parti.

Tidningen är alltså varken högerextremistisk, rasistisk, nazistisk, främlingsfientlig eller någonting liknande, eftersom den tar upp hur verkligheten ser ut.

Den person som påstår någonting annat har "hoppat i galen tunna" minst ett par hundra gånger för mycket i sitt liv, och gör så fortfarande.

Leve Nationell Idag!

http://www.expressen.se/debatt/1.1667644/stoppa-stodet-till-rasisternas-tidning kan ni läsa vad den starkt antidemokratiske Kurdo Baksi tycker om att Nationell Idag är på väg att få statligt presstöd, alltså han som vägrar att acceptera de lagar och regler som gäller i Sverige.

I artikeln visar han klart och tydligt att han är emot demokrati och yttrandefrihet, och att han är för diktatur och förtryck.

Men att han är det är å andra sidan ingenting nytt.

Han avslöjar sig också som den rena lögnare han är, bl a på grund utav hans förtalskampanj, eftersom alla de saker som han i artikeln har skrivit om både Nationell Idag och Nationaldemokraterna, bl a ND:s partiledare Marc Abrahamsson, inte är någonting annat än just lögner.

Med andra ord: Kurdo Baksi förnekar sig aldrig som den lögnare och antidemokrat han är.

4 kommentarer:

Ida sa...

vad jobbigt! jag har också haft en hel datakrångel på sista tiden.
och att datorn kraschade var inte speciellt kul. jag hoppas att det löser sig.
kram

diana sa...

Jag har aldrig läst den så...

charlotte sa...

näe hon bloggar inte för hon har ingen dator..

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Ajdå, det var synd det, för då har du verkligen missat en bra tidning.

Svar till charlotte: Aha, okej.

Svar till Ida: Ja, det gör det säkert.