tisdag 18 augusti 2009

Det senaste desperata smutskastningsförsöket mot SD ifrån det politiskt korrekta etablissemanget

Nu när Sverigedemokraterna definitivt har etablerat sig som ett seriöst parti att räkna med, genom att i alla de senaste opinionsmätningarna komma över riksdagsgränsen, och t.o.m. ha större stöd än vissa av dagens etablerade riksdagspartier, så blir det allt svårare för vänstermedia och den sittande regeringen att lyckas smutskasta dem med vilka enkla trick som helst. De måste snarare verkligen börja anstränga sig för att över huvud taget kunna hitta metoder som en större andel av det svenska folket går på.

Man kan inte annat än skratta åt desperationen i den senaste smutskastningsartikeln som DN idag försöker sig på, där de i vanlig anda försöker indirekt sammanknippa SD med något helt annat som är "hemskt" (eftersom de aldrig kan hitta något i SD:s riktiga egna åsikter eller partiprogram som är hemskt eller ens negativt, eftersom något sådant helt enkelt inte finns).

I detta fall handlar det om att de säger sig ha hittat en liknande formulering (ett par meningar) i informationsmaterial från SD och i propagandamaterial från NSF, gällande frågan att lägga skattepengar på att bygga en massa stora moskéer över hela Sverige.

Enligt resonemanget i artikeln måste därför SD helt enkelt vara hemska nazister, eftersom NSF fortfarande kan beskyllas för att vara det utan att någon säger emot alltför mycket.

Patetiskt, och underhållande på samma gång.

Vad tror ni att nästa smutskastningsartikel i DN kommer handla om? Att någon har sett en Sverigedemokrat gå omkring med bruna skor, och eftersom Hitler ibland hade en brun skjorta på sig så bara MÅSTE de ju vara väldens största nazister, som man därför bara inte FÅR rösta på? Suck, antidemokratin i detta land är hemsk...

Källa: http://www.natverkmotpk.blogspot.com .

Ja, det här är ju inte första gången som politiskt korrekt media försöker sprida lögner, förtal, smutskastning, påhopp utan verklighetsförankring samt en massa annat skitprat om Sverigedemokraterna.

När är det Moderaternas tur? Eller Socialdemokraternas? Eller kanske rent av Vänsterpartiets?

För alla partier, oavsett partifärg, har ju människor här och där som är verklighetsförankrade och ser de problem som de politiskt korrekta försöker "sopa under mattan" genom att "dansa i galen tunna".

Men man tycker ju att dessa verklighetsförnekande, trångsynta och enkelspåriga människor någon gång borde kunna bryta sig loss ur sin egen hjärntvättning och inse att de har fel.

Eller är de så pass insnöade på grund av sin egen självhjärntvättning att de inte kan det? Ja, uppenbarligen.

Det roliga är bara att det endast är de själva som förlorar på det, för detta gör bara att de krafter som de politiskt korrekta bekämpar växer sig starkarkare och vinner mer mark.

Det bästa sättet för de politiskt korrekta att bekämpa dessa krafter är istället att "lägga korten på bordet" och tala om för folk hur verkligheten ser ut.

Men det klart, för att kunna göra det så måste de själva kunna se den. Det gäller förresten inte bara de negativa sakerna med invandringen och det mångkulturella samhället, utan också t ex skillnaderna mellan olika sorters samhällsklasser.

Med anledning av dessa saker så är det hög tid att det inrättas mentalsjukhus för politiskt korrekta a´ la Säters sjukhus, i alla fall för de som hela tiden resonerar på en mängd olika sätt som minst sagt inte är verklighetsförankrade.

Eller vad anser ni själva?

Tror ni på lögnerna och smutskastningen emot Sverigedemokraterna, och i så fall: Vad är det som ni tror mest på?

Eller ser ni vilka problem det finns som SD och andra invandringskritiska partier och organisationer tar upp och som de vill göra någonting åt?

Det vore intressant att veta.

6 kommentarer:

CHARLOTTE sa...

jag blir lite rädd för mänskligheten när partier som SD är på stark frammarsch. Mkt av det de säger är sant och det är förjävligt att de ska tjäna på att vara invandrare men det är ju vårt fel inte deras

Karpstryparn sa...

Svar till CHARLOTTE: Ja, orsaken till att partier som SD går framåt är att de politiskt korrekta struntar i saker som är viktiga för det svenska folket, t ex alla de negativa saker som invandringen och det mångkulturella samhället kännetcknar.
Varför sviker de politiskt korrekta, t ex våra riksdagspartier, det svenska folket? Det drabbar ju bara dem själva i slutändan, tror fasen att förakter emot PK-media och de politiskt korrekta makthavarna bara ökar hela tiden.
Det är ju inte bara svenskar som tycker att invandringen ska stoppas, utan också invandrare. Och det säger väldigt mycket det om hur stolligt Sverige har blivit.
Men de invandrare so är svenskfientliga är inte dumma, det klart att de utnyttjar samhällssystemet.

När det gäller partier som SD och ND så tycker jag att det är bra att de går framåt.

charlotte sa...

jag vet att du tycker det. o du vet väl att jag inte tycker lika också? jag tycker att det är bra att det finns ett parti iofs som tänker till lite när det gäller skillnaden på folk o folk men det får mig att tänka på nazityskland o det kanske är lite långsökt men jag vill ju inte att de invandrare vi har här ska bli betraktade som en andra klassens medborgare..visst det finns de som är ruttna men det finns det ju svenskar också som är.. invandrare är nog överrepresenterade i alla kriminella sammanhang men det beror nog mkt på oss själva

Karpstryparn sa...

Svar till charlotte: Japp, det vet jag, och jag tycker också att det är bra att alla inte likadant, t ex du och jag.

Angående Nazityskland: Ja, hehe, jag tycker att det är ganska långsökt, men jag förstår hur du menar.

När det gäller att det om att det beror på oss själva att många invandrare är kriminella så håller jag inte riktigt med, eftersom jag anser att det beror på dem själva. Men visst finns det undantag från den regeln också.

eva sa...

Ja och är det någonting som det svenska sammhället har misslyckats med så totalt så är det att intigrera invandrarna i det svenska samhället!!!!
Här kommer gammla uppgifter men de ser knappast bättre ut idag!!
80% av de som sitter på kåken är invandrare i första andra eller tredje led!!!
NÅGONTING ÄR JU FEL OCH BORDE GÖRAS och ändå sitter de valda på sina bakar och BLUNDAR för verkligheten!!!!
Så med andra ord är det inte alls konstigt att SD och ND går framåt!!
Ha det gott:)

Karpstryparn sa...

Svar till eva: Exakt, att partier som SD och ND går framåt har sin naturliga förklaring.
Nästa inlägg kommer förresten antingen att handla om den muslimska fastemånaden/halalslakt, eller om Haninges alkoholiserade kommunfullmäktige till folkpartist.