söndag 20 maj 2018

Till skillnad från Sverige vill Ungern hjälpa folk på plats - där behövs ju hjälpen verkligen och det är bättre för alla parter

Tidigare i veckan träffades Polens och Ungerns båda premiärministrar i Warszawa för att diskutera EU och migrationen, en av dessa ministrar var Viktor Orban:


Man var rörande överens om invandringsfrågan, båda två var mycket tydliga med att de vill hjälpa flyktingar i flyktingarnas egna länder istället för att få sina egna länder förstörda .
Detta är naturligtvis rätt väg att gå, många västerländska länder har idag enorma problem på grund av all den brottslighet som "flyktingar" och invandrare från icke-vita länder för med sig. En majoritet av dessa följer inte de lagar och regler som finns i västerländska länder, vilket ju drabbar även de som sköter sig eftersom de dras över samma kam som missdådarna.
Ett av många vidriga exempel på invandrare som inte sköter sig har vi i iraniern Amir Zamani , som sparkade och stampade ihjäl den 60-åriga svenska kvinnan Eva Engberg i hennes hem (en annan artikel om det hittar ni här ).
Uppenbarligen vill de politiskt korrekta makthavarna i Sverige, t ex politiker i riksdagen och journalister, att Sverige ska vara ett land där ingen människa kan känna sig trygg. Istället vill de ha våldsspiraler utan dess like som inte går att bryta. 
Och samtidigt har de mage att fortsätta anklaga de som är emot denna vidriga utveckling för att vara rasister av olika slag när det är makthavarna själva som är rasister, detta inte bara emot sitt eget folk utan också emot invandrare som faktiskt sköter sig.

Både Orban och Morawiecki har naturligtvis rätt i att man ska hjälpa folk på plats istället för att västerländska länder ska förstöras, de flyktingar som verkligen är flyktingar kan ju inte ta sig någonstans utan flyttar runt i sina länder. De "flyktingar" som kommer till Sverige och andra västerländska länder är inga flyktingar utan vill bara ha det bättre ekonomiskt, dessutom nöjer de sig aldrig med någonting utan bete'r sig både illa och bortskämt.
Visst, jag är inte för bistånd, men om jag ska välja mellan det och att få hit en massa typer som inte har någon rätt att vara i Sverige och som heller inte tillför någonting (ja, utom olika sorters brottslighet då) så väljer jag hellre bistånd. Men då ska också verkligen allt bistånd som skickas komma fram till de människor som behöver det, och det gör det ju aldrig.
Den bästa lösningen är alltså hjälparbetare av olika slag, alltså människor som på plats i utsatta länder kan hjälpa de människor som behöver hjälp där.
Men det fattar inte Sveriges regim och har inte gjort på många herrans år, i annat fall hade vi inte haft den situation vi har idag. Eller också skiter de i det (det gör de ju ändå förresten).
Bedöm själva.

Relaterat:
Orban vill hjälpa människor på plats: "Vi kan inte hjälpa någon om vi förstör våra egna länder"


Inga kommentarer: