måndag 7 maj 2018

Efter gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda: Vem av partiledarna innehar titeln som störst idiot? Eller är titeln uppdelad i och till flera?

Efter gårdagens partiledardebatt i SVT:s Agenda vet man inte om man ska skratta eller gråta, den enda partiledaren som visste vad han talade om var ju precis som vanligt SD:s partiledare Jimmie Åkesson. Åkesson betedde sig också respektfullt gentemot sina motståndare.
Men i övrigt var det ingen ordning alls, däremot försökte de övriga partiledarna slå varandra i vem som kunde föra fram de mest idiotiska "argumenten" (som ju inte heller var några argument).
Värst var dock som vanligt Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven, t ex när han försökte göra våldtäktsproblemet till en arbetarfråga (inte konstigt att han blev utskrattad både i partiledardebatten och på mediasidorna efteråt).
För precis som vanligt så har inte Löfven den blekaste aning om vad han pratar om, istället framstår han mer och mer som den patetiska och verklighetsfrånvända idiot han faktiskt är. Inte konstigt att Jimmie Åkesson till slut vände honom ryggen .

Och så har vi Moderaternas partiledare Ulf Kristersson då, som försökte lura i folk att ingen vet varför sexualbrott som t ex våldtäkter ökar .
Försöker han lura både sig själv och väljarna? Nej naturligtvis inte, han vet att våldtäkter och massinvandring hör ihop. Däremot tror han att väljarna är stenkorkade, även om han kanske inte riktigt har lika mycket storhetsvansinne som Löfven har.
Samtidigt försöker båda dessa hålla ihop sina block, men medans Socialdemokraterna har brutit med Miljöpartiet så är hela Alliansen djupt splittrad. För Jan Björklund håller inte med Kristersson, Eva Busch Thor håller inte med Annie Lööf osv.
Och i vänsterblocket attackerar ständigt Jonas Sjöstedt både Socialdemokraterna och Miljöpartiet, vilket faktiskt inte är så konstigt.
Det är alltså frågan om en riktig röra!

Och på tal om Socialdemokraterna förresten: Är det kanske Stefan Löfven och ett gäng toppolitiker inom Miljöpartiet som tillsammans med Centerpartiets Annie Lööf, Moderaternas Ulf Kristersson och Liberalernas partiledare Jan Björklund har tagit över sajten Idiot.se?
Är det därför som sajten sedan en tid tillbaka står totalt still? För med tanke på dessa personers bortblåsta saklighet (de har ju förresten aldrig haft någon till att börja med) och så kallade "hjärnaktivitet" (som uppenbarligen ständigt lyser med sin frånvaro) så....:


Inga kommentarer: