onsdag 30 maj 2018

En av Sveriges mest kända operasångare döms för att ha utnyttjat en 14-årig pojke sexuellt - "straffet" är dock ynkligt

"I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna", heter det ju. Dessa kan man hitta lite överallt, inte bara bland brottsbenägna invandrare och "flyktingar" utan också i lite finare kretsar som t ex tenorvärlden.
Angående det sistnämnda dömdes i maj i år den kände operasångaren Niklas Björling Rygert för pedofilbrott :


Straffet för det vidriga brottet var dock oerhört milt, bara villkorlig dom och ett antal fjuttiga dagsböter. Men så är det ju i Sverige, de som har begått eller begår sexuella utnyttjanden, våldtäkter och andra sexualbrott döms många gånger ganska lindrigt (särskilt om det är en icke-vit invandrare eller "flykting" som begått ett sådant brott) medans deras offer får leva med skiten, detta oavsett om offret är en kille eller en tjej.
Hade Rygert dömts i tysk domstol så hade domen förmodligen blivit mycket hårdare, Tyskland har ju ofta ganska hårda lagar för grova brott av olika slag.
Men här i Sverige kommer oftast folk som begår grova brott som t ex våldtäkt undan med nästan vad som helst.
Själv säger Rygert att han begick övergreppet när han sov, i hans fall har alltså uttrycket "sömngångare" fått en helt ny innebörd.
Istället för sömngångare kan man här istället säga "sömnknullare".

Nåväl, Niklas Björling Rygert påstår att han länge har kämpat mot sina sexuella fantasier, och visst, alla har vi väl sexuella fantasier ibland.
Däremot är det naturligtvis inte alla som förverkligar dem, det kan nämligen inträffa att man upptäcker att fantasin skulle ha stannat vid just fantasi. Jag menar nu inte att alla som har sexuella fantasier begår sexbrott, utan bara att man kanske upptäcker att ens fantasi inte var riktigt så skön i verkligheten som den var i fantasin. Men naturligtvis finns det också människor som njuter av att uppleva sin fantasi i verkligheten.
Om man bestämmer sig för att förverkliga sin sexuella fantasi, beroende på vad den gäller, så gäller det helt enkelt att tänka sig för lite grann.
Men det hade uppenbarligen inte Rygert gjort, detta trots att han var medveten om att han kunde begå ett pedofilbrott och därför borde ha sökt hjälp innan det hade gått för långt.
Själv tycker jag att det ska vara dödsstraff för någon som har begått pedofilbrott.
Men det är min åsikt det.
Hade det varit lite ruter i ledningen för Kungliga Operan så hade de förresten gett Rygert sparken med omedelbar verkan, istället får han jobba kvar som operasångare precis som om ingenting har hänt.
För vi lever ju i Sverige - det upp-och-nervända landet där ingenting är som det ska vara.

Relaterat: Operasångare döms för sexofredande av minderårig


Inga kommentarer: