onsdag 6 juni 2018

Fortsatt skymfande och förstörelse från politiskt korrekt håll av Sveriges Nationaldag

Sverige är på många sätt ett märkligt land, ta bara det här med att politiskt korrekta krafter gör allt för att försöka förstöra, förinta och på andra sätta förgöra svensk kultur, det svenska (t ex svenska seder och traditioner) osv.
Ett av mängder med exempel och bevis på det är Sveriges Nationaldag, medans man i andra länder är stolta över sitt lands Nationaldag och firar den som den ska firas är det i Sverige precis tvärtom.
I Sverige är det på många håll inte tillåtet att på offentliga platser sjunga Nationalsången, att vifta med den Svenska flaggan osv.
Det anses helt enkelt fult och fel att göra sådant, detta för att de politiskt korrekta krafterna försöker lura i folk att det kan uppfattas som kränkande emot människor från icke-vita länder (t ex muslimska) och dess kulturer.

Däremot proppas den svenska Nationaldagen proppfull med spektakel från icke-vita länder, t ex icke-svensk musik, konstiga danser, tjat på osvenska språk osv. Dessutom välkomnas av någon absurd anledning nya "svenska" medborgare varje år till Sverige, naturligtvis syftas det aldrig på barn som är födda här utan invandrare och "flyktingar" från icke-vita länder.
Välkomnandet är alltså inte bara absurdt utan också falskt!
Dessutom har ingen av de som välkomnas bett om att få bli det, istället skrattar de bara åt oss och har ingen som helst respekt för Sverige och vad som gäller här. Detta är dock inte så konstigt eftersom inget annat land i världen gör så här.
Istället blir vi svenskar och även de invandrare som värnar om Sverige och det svenska kallade för rasister, pack, och annat fjantigt. Och detta av människor som representerar de politiskt korrekta krafterna i Sverige och som därmed är rasister och annat liknande själva.
Ta bara t ex allt tjat om att Sverige ska vara mångkulturellt, de människor som dagligen gastar och skriker om detta har dock glömt bort att svenskt ingår i mångkultur.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Utan svenskt finns inte mångkultur, i alla fall inte bra sådan. Därför tjatas det alltid om bara en mångkultur, nämligen den som är skadlig för Sverige. I den ingår nämligen illdåd som t ex våldtäkter, mord, svenskfientlighet m.m. Det är denna mångkultur som de politiskt korrekta krafterna tycker är bra för Sverige.
Men eftersom majoriteten av all mångkultur i Sverige är skadlig, vad innefattar då den mångkultur som är bra? Eller finns det ens en sådan? Tja, vill man ha svar på dessa frågor så får man fråga typer som representerar de politiskt korrekta krafterna.
Fast gör inte det förresten, ni blir bara idiotförklarade och kallade för rasister.

När det gäller Sveriges Nationaldag ska den naturligtvis vara svensk, självklart ska den svenska kulturen, dess traditioner, seder m.m bevaras och värnas om.
Med andra ord: Låt Sverige vara svenskt!


Relaterat:

Sång till Norden

Idag är det din dag svensk, låt ingen förstöra den

I Falu kommun ska invånare "be för mångfald" på kommunens nationaldagsfirande

Inga kommentarer: