onsdag 30 augusti 2017

Stefan Löfven om Jimmie Åkessons krav på avgång: "För en gångs skull kanske jag vet någonting om någonting, jag är ju inte riktigt en komplett idiot"

Nej, men till 99 % i alla fall.
I vilket fall som helst så kräver nu SD:s partiledare Jimmie Åkesson att Stefan Löfven avgår , detta med anledning av de senaste uppgifterna om IT-skandalen inom Transportstyrelsen.
Så här säger Jimmie Åkesson själv om det hela:

-Jag tror inte på det han säger. Jag tror att han fick information om det här långt tidigare än vad han har sagt, och jag tycker det är dags att Stefan Löfven avgår.

Åkesson tycker dock att det allvarligaste är att Löfven ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet , något som han knappast är ensam om att tycka.
Men vad "säger" Stefan Löfven själv då? Jo, följande:


Alltså är det precis som vanligt, nämligen noll koll och totalt oförstående till all kritik som riktas mot honom oavsett vilket eller vilka håll den kommer ifrån.
Det är helt enkelt "IQ Fiskmås" och "IQ Badboll" (alternativt "IQ Amöba") igen.
Hade Stefan Löfven haft något sånär en normal människas förstående, hjärnverksamhet eller annat liknande, så hade han ju självklart sagt som det var istället för att fortsätta mena att han är bäst och störst på allting.
Inser han inte att han kan förlora nästa års riksdagsval? För har det aldrig varit någon överhängande risk för det tidigare så är det definitivt det nu, det är väl därför som han fortsätter att hävda att han tänker sitta kvar som statsminister oavsett vad valresultatet blir.
Så talar en tvättäkta diktator!
Och nu har han även mist sin närmaste medarbetare också, nämligen statssekreterare Emma Lennartsson, som i söndags avgick efter de nya uppgifterna om IT-skandalen.
Visst, citatet i detta blogginläggs rubrik är ju fake, men Stefan Löfven skulle faktiskt ha kunnat sagt det.
Men då måste han ju till att börja med inse att han inte är ofelbar, istället för att likt en noshörning som är blind på ena ögat och närsynt på det andra fortsätta köra på i samma helgalna bana.
Och det klarar han uppenbarligen inte av att göra.

Som det heter: En gång idiot, alltid idiot.

Relaterat: Motgift: Löfven ljuger folket rakt upp i ansiktet

Inga kommentarer: