torsdag 24 augusti 2017

Heidruns förlag bojkottar årets bokmässa i Göteborg - Bengt Berg struntar i sitt partis "stinkbombshistoria"

Är det viktigt med demokrati? Ja, i alla fall om den verkligen är riktig, och inte falsk som den på många sätt är i Sverige. Det är nämligen inte mycket till demokrati som vi har, enkelt uttryckt kan man säga att den är så liten att den bara ryms på en fjuttig liten papperslapp.
Och papperslappen blir bara mindre och mindre för varje dag som går, detta på grund av att de politiskt korrekta krafter som ständigt gapar och skriker om att man ska värna om demokratin alltid gör allt de kan för att förinta den.
Kommunister tillhör sedan länge de politiskt korrekta, detta trots alla vidriga folkmordsförsök som den kommunistiska ideologin är skyldig till.
För man hör ju aldrig någon PK-typ som fördömer denna vidriga ideologi, istället försvaras den ständigt och dess vidrigheter emot de mänskliga rättigheterna negligeras och mörkas ständigt med motiveringen att "Ja, men det är ju inte nazism som det är frågan om.".

Har de som håller på så någon som helst skam i kroppen? Nej, uppenbarligen inte.
Och inte har de släktingar, andra anhöriga, eller vänner och bekanta som har fallit offer för denna vidriga ideologis grymheter.
Men även om dessa negligerare hade det så skulle det väl lik förbaskat ändå låta precis likadant, ånej, kommunismen får man inte peta för då är man en ond och dålig människa.
Mycket märkligt resonemang det. Och ändå är det kommunister som har begått de värsta politiska grymheterna, detta i form av folkmordsförsök på grund av främst politiska men också etniska skäl.
Varför ska sådant alltid negligeras? Hur många "heliga kor" består kommunismen av?
För den kommer väl inte ifrån Indien?

En sak är i alla fall klar: De flesta kommunister vill inte ha demokrati, de kan inte ens stava till ordet ifråga. Och om de kan det så är det i alla fall sällsynt.
Ett exempel på en sådan person har vi i den värmländske poeten, förläggaren, och den vänsterpartistiske före detta riksdagsledamoten Bengt Berg:


Han driver Heidruns förlag (märkligt namn på ett förlag förresten, Berg lever ju inte som han lär), som i hela 25 år har funnits med på Bokmässan i Göteborg.
Men i år väljer han och detta förlag att bojkotta den, detta på grund av att den samhällskritiska mediatidningen Nya Tider också detta år kommer att vara med på den.
Och varför gör han det? Jo, enligt honom är Nya Tider inte demokratisk, utan "en brun röta" .
Visst, man behöver inte gilla denna tidning om man inte vill, men att kalla den för detta löjliga epitet när man själv tillhör ett parti som alltid har varit (och fortfarande är) ett parti som har stått för (och fortsätter stå för) en ideologi som står för de värsta politiska grymheterna någonsin får i alla fall mig att undra över Bengt Bergs allmänbildning.
Eller är han som många andra, alltså negligerar kommunismen genom att köra med så "grova och heltäckande skygglappar" att de får till och med en 90-åring som är blind sedan födelsen att verka seende?
Ja, svaret på den frågan är ju givet, mer än så behöver faktiskt inte sägas förutom att Bengt Berg återigen tydligt har skjutit sig själv i den vid det här laget så berömda foten.
Undrar hur gammal han är själv förresten? Undrar hur bra hans syn är?
Bara det faktum att han använder glasögon säger ju en hel del.

Relaterat: Bengt Berg: "Nu måste vi sätta ner foten"

Inga kommentarer: