fredag 6 januari 2017

Rasistdådet i USA: Svarta gärningsmän åtalas för mycket grova brott

Så var det då dags för mitt första blogginlägg för år 2017, jag hoppas ni har haft en bra början på det nya året för det har i alla fall jag haft.
Däremot finns det som vanligt väldigt lite medmänsklighet i världen, ta bara t ex det här med att samma människor som politiskt korrekta/"demokratiska" krafter dag ut och dag försöker basunera ut aldrig begår hemskheter som t ex grova våldsdåd nästan ständigt visar att de inte är några goda människor (visst, det klart att det finns en del goda människor bland dessa, frågan är bara vart de håller hus någonstans).
Ett exempel på det har vi i det rasistiska hatbrottsdåd mot en vit tonåring i Chicago i USA. Varför var det ett hatbrottsdåd då? Jo, tonåringen var (och är) nämligen förståndshandikappad.
Här är en bild på offret (bilden är hämtad från Avpixlats artikel om det hela):


Men som vanligt är det knäpptyst bland Sveriges "journalister", inte ett endaste litet pip ens om detta hemska och brutala hatdåd.
Varför? Jo, de som begick det är ju inte vita, utan svarta. Därför är det knäpptyst om det, svensk PK-medias världsbild krossas alltså återigen.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Man överbevisas återigen om hur verkligheten ser ut, men det kan man inte ta och därför är det tyst.
Fyrdubbel munkavel på alltså!

I vilket fall som helst är detta ett lika hemskt som brutalt och rått illdåd. Offrets banemän hånskrattade nämligen under dådet, de visste ju att offret var förståndshandikappat.
Hade de gjort detta om offret hade varit svart? Svar nej, men i deras ögon var han lågt stående, detta på grund av följande:
1. Han var vit.
2. Han var förståndshandikappad.
Eller vaddå, trodde de att de hjälpte honom att bli mindre förståndshandikappad eller att han började byta hudfärg under tortyren?
Dådet spelades dock in på film och livesändes, vilket gör bevisningen väldigt stark emot offrets våldshärjare.
Själva dådet är minst lika förkastligt som när vita farmare under det amerikanska inbördeskriget piskade ihjäl svarta arbetare enbart för att de var svarta.
Men som sagt, från svenskt PK-håll är det knäpptyst om dådet.
Och man vet ju varför.
Det är nästan så att man kan tro att tystnaden inom Sveriges journalistkår betyder att de stödjer detta brutala och hemska illdåd mot en förståndshandikappad människa.
Eller gör de det tro? Gör Sveriges alla riksdagspolitiker inom vänsterblocket och det borgeliga blocket det?
Ja, dessa båda frågor är inte heller de särskilt svåra att besvara. Tänk bara lite längre än vad näsan räcker, kära läsare, och ni har svaret stämplat i era pannor.

God fortsättning på det nya året!

Inga kommentarer: