lördag 28 januari 2017

Vilket är vidrigast? De som har begått gruppvåldtäkten i Uppsala, eller de som mörkar och negligerar den?

Hur bär man sig åt för att skriva om någonting så fruktansvärt som en vidrig gruppvåldtäkt begådda av avskum varav samtliga olika straff eller dåd som de kan dra på sig efter den allihop är för lindriga ?
Ja, naturligtvis är det svårt att göra det, och även att undvika att låta ens känslor visa sig i ett sådant blogginlägg. Men jag gör här i alla fall ett försök.
Den gruppvåldtäkt jag tänker på är naturligtvis den som tre s k "ensamkommande flyktingbarn" från Iran och Afghanistan begick på en kvinna i 30-årsåldern förra helgen, och som de dessutom livesände i en Facebookgrupp.
Gruppvåldtäkten direktsändes alltså, de hånskrattade också åt kvinnan både under och efter våldtäkten.
Dessa typer sitter sedan i onsdags häktade för sitt vidriga dåd. Två av dem är afghanska medborgare (ingen av dem är alltså svenska medborgare), medan den tredje av dem har svenskt medborgarskap men är från Iran. Ingen av dem är alltså svensk, det är som vanligt helt enkelt.

Men har några fördömanden kommit från riksdagspartierna? Svar nej, förutom från Sverigedemokraterna då.
Och har några fördömanden gjorts från den politiskt korrekta mediakåren i Sverige? Nej, inte heller därifrån.
Istället har gruppvåldtäkten försvarats och negligerats med motiveringen att de som begick gruppvåldtäkten inte hade en aning om vad de gjorde trots att de absolut visste vad de gjorde.
Eller uttryckt på ett annat sätt: De som negligerar, mörkar eller på andra sätt försvarar gruppvåldtäkten är minst lika vidriga kräk som själva gärningsmännen är.
De är också på sätt och vis värre än gärningsmännen, för det är de som legitimerar våldtäkter och andra vidriga brott begådda av "flyktingar" och invandrare från vissa delar av världen.
De som legitimerar sådant är alltså de som är ytterst ansvariga för att det sker eftersom de tillåter att det sker, hade Sverige varit ett land som styrdes på rätt sätt av kompetenta ledare som brydde sig om människor så hade vi haft ett bra land och i så fall hade sådana här vidrigheter aldrig skett.
Men det har vi som bekant inte.

En kommentar på Facebook om det hela sammanfattar det ganska bra:

Natten till förra söndagen skedde en gruppvåldtäkt i Uppsala. Tre gärningsmän filmade våldtäkten med mobiltelefonen och sände våldtäkten live via en Facebookgrupp. Man skröt alltså öppet om hur man förnedrade och våldtog kvinnan. Ett vittne berättade att runt 200 personer följde övergreppet. Några ville dock väl och ringde polisen som kom in i rummet och grep männen. 

Nu måste det svenska rättsväsendet markera! För tillräckligt med bevis har man med 200 vittnen och den hjälplösa kvinnan som blev våldtagen.

Var tredje kvinna är rädd att gå ensam på kvällen. Var tionde ung kvinna blir sexuellt antastad. Nio av tio sexualbrott når aldrig fram till samhällets kännedom. Våldtäkterna har ökat med 13% och antal kvinnor som berättar att de blivit utsatta för sexualbrott har ökat med 100% (!) det senaste året.

Dessa siffror blir verkliga när man inte prioriterar ett enormt samhällsproblem. När man inte lyssnar på de utsattas röster. När man ger våldtäktsmännen fritt spelrum. När man lägger sexualbrott i fack nummer två. Här finns inga polispatruller eller helikoptrar som letar efter offrens gärningsmän. Här prioriterar inte politikerna. Faktum är att nästan varannan våldtäkt leder till friande dom och inte blir det bättre när rättsväsendet friar gärningsmän med argument som att våldtäkten ägde rum i sömnen. Eller när kvinnan sa nej på ett flirtigt sätt. Eller när man fastnar på hennes kläder och om hon var berusad. Eller att gärningsmännen frias på grund av de är invandrare . Tänk, vilket hån. Snacka om att trampa på den som redan ligger.

Och här är en bild på två av de gärningsmän som sitter häktade för gruppvåldtäkten i Uppsala:


Relaterat:

Våldtäktsmännen är afghanska medborgare

Facebook-våldtäkten: Alla tre häktade

Media klagar över livefilmad gruppvåldtäkt - utan att ge hela bilden

Misstänkta för livesänd våldtäkt på Facebook häktas

Feminist försvarar våldtäktsmännen i Uppsala - "visste inte vad de gjorde"

Inga kommentarer: